Menukort
Her kan du se hvad vi serverer til frokost og aften, samt om søndagen
Frokost
serveres fredag og lørdag.
Vælg mellem 2 eksklusive stykker smørrebrød, Du kan få dem i både glutenfri, laktosefri og en veganer venlig version.
Alle får desuden dagens hjemmelavede dessert, efter smørrebrødet.
-
Sagafjords Stjerneskud & Dagens dessert 350
Delikat krogfanget kuller fra Færøerne, smukt akkompagneret af saftige, sødmefulde krebsehaler. Serveret på et let og luftigt surdejsbrød, toppet med sæsonens sprøde grøntsager og en silkeblød sauce af fløde, creme fraiche og frisk purløg. Retten afrundes med et strejf af eksklusiv tangkaviar, der tilfører en subtil smag af havet. Et elegant og harmonisk smørrebrød, hvor fine nordiske nuancer mødes i en perfekt balance
-
Kaptajnens Kartoffelmad & Dagens dessert 350
Økologiske kartofler med sprødstegt bacon fra Birthesminde, cremet Gammel Knas og sprøde tangchips. Retten afrundes med revet Vesterhavsost og et strejf af trøffel for en elegant finish. Et klassisk smørrebrød i en moderne fortolkning – skabt med de bedste lokale råvarer og serveret på økologisk rugbrød.
-
Tilkøb: Dagens Sild 75
April-maj: Stegte sild med rabarber, purløgsmayonnaise, syltede perleløg og estragon. Serveret m. rugbrød, smør og krydderfedt.
Juni-juli: Stegte sild med rygeostcreme, syltede lokale grøntsager, skalotteløg og dild. Serveret med rugbrød, smør og krydderfedt
August-september: Solbærsild m. pisket creme fraiche, kapersbær, skalotteløg, æg og dild. Serveret m. rugbrød, smør og krydderfedt -
Børnemenu 250
Fiskefrikadeller med grov remoulade, grøntsagsstave. Efterfulgt af en isdessert.
Søndag
Alle søndage i hele sejlsæsonen
-
Morgenmad (10.00) 175
Boller, smør, ost, hjemmelavet marmelade og kaffe/te
-
Kaffe & Kage (14.00) 175
Kabyssens kage med kaffe/te
Folkekøkken
Den første tirsdag i hver måned - fra april til oktober
-
Dagens middag 185
Køkkenet overrasker os, kom og spis med os alle samme.
Aften
serveres torsdag, fredag og lørdag
25. april – 31. maj
-
Sæson menu 475
Mosaik af hvid fisk – Let og delikat anrettet med sæsonens syltede lokale grøntsager, sprøde tangchips og friske urter. Serveres med en cremet sauce mættet med tang-kaviar og finthakkede purløg.
Hvidvinsbraiseret vagtel – Mør og saftig vagtel i lys sauce med friske asparges. Hertil serveres nye kartofler med syltede rabarber og skalotteløg. Retten fuldendes med en frisk salat af spæde blade, syltede ræddiker og en let syrlig vinaigrette.
Rabarbertrifli – En klassisk og frisk dessert med syrlige rabarber, sprøde makroner og crème anglaise. -
Pescetar menu 475
Mosaik af hvid fisk – Let og delikat anrettet med sæsonens syltede lokale grøntsager, sprøde tangchips og friske urter. Serveres med en cremet sauce mættet med tang-kaviar og finthakkede purløg.
Krogfanget dampet kuller fra Færøerne, serveret med en cremet sauce blanquette og sæsonens sprøde grøntsager og urter.
Rabarbertrifli – En klassisk og frisk dessert med syrlige rabarber, sprøde makroner og crème anglaise. -
Vegetar menu 475
Mosaik af grillet porre – Let og delikat anrettet med sæsonens syltede lokale grøntsager, sprøde tangchips og friske urter. Serveres med en cremet sauce mættet med tang-kaviar og finthakkede purløg.
Bygotto – Cremet perlebyg og perlespelt, serveret med stegte grøntsager fra lokale avlere. En fyldig og velsmagende ret smagt til med vesterhavsost og toppet med friske urter.
Rabarbertrifli – En klassisk og frisk dessert med syrlige rabarber, sprøde makroner og crème anglaise. -
Børnemenu 250
Fiskefrikadeller med grov remoulade, grøntsagsstave. Efterfulgt af en isdessert.
1. juni – 2. august
-
Sæson menu 475
Mosaik af hvid fisk – Let og delikat anrettet med sæsonens syltede lokale grøntsager, sprøde tangchips og friske urter. Serveres med en cremet sauce mættet med tang-kaviar og finthakkede purløg.
Kalvespidsbryst – Sprængt og langsomt tilberedt kalvespidsbryst i en smagfuld sauce velouté med sæsonens sprøde og lokale grøntsager. Nye kogte kartofler vendt i brunet smør, kapers og skalotteløg. Retten fuldendes med friske, spæde salater samt syltede glaskål og en let syrlig vinaigrette.
Jordbærgrød med hyldeblomst – En sommerlig og frisk grød med sødmefulde jordbær og parfumeret hyldeblomst. Serveret med let pisket fløde og syltede grønne jordbær. -
Pescetar menu 475
Mosaik af hvid fisk – Let og delikat anrettet med sæsonens syltede lokale grøntsager, sprøde tangchips og friske urter. Serveres med en cremet sauce mættet med tang-kaviar og finthakkede purløg.
Krogfanget dampet kuller fra Færøerne, serveret med en cremet sauce blanquette og sæsonens sprøde grøntsager og urter.
Jordbærgrød med hyldeblomst – En sommerlig og frisk grød med sødmefulde jordbær og parfumeret hyldeblomst. Serveret med let pisket fløde og syltede grønne jordbær. -
Vegetarmenu 475
Mosaik af grillet porre – Let og delikat anrettet med sæsonens syltede lokale grøntsager, sprøde tangchips og friske urter. Serveres med en cremet sauce mættet med tang-kaviar og finthakkede purløg.
Bygotto – Cremet perlebyg og perlespelt, serveret med stegte grøntsager fra lokale avlere. En fyldig og velsmagende ret smagt til med vesterhavsost og toppet med friske urter.
Jordbærgrød med hyldeblomst – En sommerlig og frisk grød med sødmefulde jordbær og parfumeret hyldeblomst. Serveret med let pisket fløde og syltede grønne jordbær. -
Børnemenu 250
Fiskefrikadeller med grov remoulade, grøntsagsstave. Efterfulgt af en isdessert.
3. august – 27. september
-
Sæson menu 475
Mosaik af hvid fisk – Let og delikat anrettet med sæsonens syltede lokale grøntsager, sprøde tangchips og friske urter. Serveres med en cremet sauce mættet med tang-kaviar og finthakkede purløg.
Svinekæber i øl fra Herslev Bryghus – Svinekæber der er langtidsbraiseret i øl fra Herslev Bryghus. Retten serveres med en cremet kartoffel-jordskokkemos. Hertil en frisk salat bestående af stegt grønkål og spidskål bagt med brunet smør, syrlige ribs og en klassisk mormordressing.
Sensommertrifli – En enkel og lækker dessert med lokale frugter og bær med makroner og crème anglaise. -
Pescetar menu 475
Mosaik af hvid fisk – Let og delikat anrettet med sæsonens syltede lokale grøntsager, sprøde tangchips og friske urter. Serveres med en cremet sauce mættet med tang-kaviar og finthakkede purløg.
Krogfanget dampet kuller fra Færøerne, serveret med en cremet sauce blanquette og sæsonens sprøde grøntsager og urter.
Sensommertrifli – En enkel og lækker dessert med lokale frugter og bær med makroner og crème anglaise. -
Vegetarmenu 475
Mosaik af grillet porre – Let og delikat anrettet med sæsonens syltede lokale grøntsager, sprøde tangchips og friske urter. Serveres med en cremet sauce mættet med tang-kaviar og finthakkede purløg.
Bygotto – Cremet perlebyg og perlespelt, serveret med stegte grøntsager fra lokale avlere. En fyldig og velsmagende ret smagt til med vesterhavsost og toppet med friske urter.
Sensommertrifli – En enkel og lækker dessert med lokale frugter og bær med makroner og crème anglaise. -
Børnemenu 250
Fiskefrikadeller med grov remoulade, grøntsagsstave. Efterfulgt af en isdessert.





