Efterårets menuer
Vores køkken følger de danske sæsoner, derfor kan ændringer i menuen forekomme
FROKOST
Frokost 285,- kr.
Sagafjords frokost serveres som flere små retter til fælles deling på bordet
- Surdejshvedebrød og rugbrød + smør med Læsøsydesalt og tangstøv
- Sild marineret i æblecider fra Bjerregård, peberrod og fennikellage hertil vagtelæg og fennikelcrudité
- Økologisk koldrøget laks, kvark, glaskål og tallerkensmækker
- Æggesalat med rodfrugter fra Stensbølgård samt urtesalat med rejer
- Røget krondyrkølle fra Klosterhedens vildt med kål, græskar og ribs
- Blå kornblomst og fast ost med saltkrystaller Fyrtårnet, citronsaltede mandler syltede stikkelsbær
Børnemenu 225,- kr
- Paneret torsk, kartofler, grønt og remoulade
- Vanilje is og chokolade
Gælder for børn op til 12 år
Tilkøb
- Petit four – Brombærtærte, lys brownie med hyben og chokolade 95,- kr.
- Dagens kage 49,- kr.
* Bemærk: Vi imødekommer diæter og allergier, såfremt de er oplyst ved reservation. Er intet oplyst, er menuen fast og vi har ikke mulighed for at lave ændringer på dagen.
Sagafjords aftenmenu serveres som delemenu. Maden er lavet fra bunden, af udvalgte danske sæsonråvarer og afspejler de omkringliggende omgivelser I vil opleve på jeres tur med Sagafjord.
Menuen er sammensat så der er noget for alle.
SÆSONENS DELEMENU AFTEN
Delemenu aften 395,- kr.
- Surdejshvedebrød + smør med Læsøsydesalt og tangstøv
Første servering
- Bestående af flere mindre retter:
- Laksetatar med citron kvark, peberrod og æbler
- Røget krondyrkølle fra Klosterhedens vildt med kål, græskar og ribs
- Knoldselleri i to tilberedninger
Anden servering
- Bestående af flere mindre retter:
- Andebryst med karamelliserede løg og blommer samt urtesalat
- Smørstegte kejserhatte fra Tvedemose
- Variation af beder
- Knuste kartofler, salvie, chips
Dessert
- Moccacreme med nøddemarengs, hasselnødder og stikkelsbær
Børnemenu 225,- kr.
- Paneret torsk, kartofler, grønt og remoulade
- Vanilje is og chokolade
Tilkøb
- Petit four – Brombærtærte, lys brownie med hyben og chokolade 95,- kr.
- Dagens kage 49,- kr.
Gælder kun for børn op til 12 år
* Bemærk: Vi imødekommer diæter og allergier, såfremt de er oplyst ved reservation. Er intet oplyst, er menuen fast og vi har ikke mulighed for at lave ændringer på dagen.
VEGETARISK FROKOST
Frokost 285,- kr.
- Surdejshvedebrød og rugbrød + smør med Læsøsydesalt og tangstøv
- Knoldselleri i to tilberedninger
- Æggesalat med rodfrugter fra Stensbølgård samt urtesalat
- Svampe, palmekål og grønkål, græskar og ribs
- Nødde/svampepaté med urter og syltede skalottelog
- Blå kornblomst og fast ost med saltkrystaller Fyrtårnet, citronsaltede mandler syltede stikkelsbær
* Bemærk: Vi imødekommer diæter og allergier, såfremt de er oplyst ved reservation. Er intet oplyst, er menuen fast og vi har ikke mulighed for at lave ændringer på dagen.
VEGETARISK AFTENMENU
Aftenmenu 395,- kr.
- Surdejshvedebrød + smør med Læsøsydesalt og tangstøv
Første Servering
- Bestående af flere mindre retter:
- Æggesalat med rodfrugter fra Stensbølgård samt urtesalat
- Svampe, palmekål og grønkål, græskar og ribs
- Knoldselleri i to tilberedninger
Anden servering
- Bestående af flere mindre retter:
- Lun nøddepaté karamelliseret løg og blomme urtesalat
- Smørstegte kejserhatte fra Tvedemose
- Variation af beder
- Knuste kartofler, salvie, chips
Dessert
- Moccacreme med nøddemarengs, hasselnødder og stikkelsbær





