Menuer på Sagafjord
Vores køkken følger de danske sæsoner, derfor kan ændringer i menuen forekomme
Nyhed
Som noget nyt tilbyder Sagafjord moderne smørrebrød til frokost. Inspirationen kommer fra vores søsterrestaurant Café Fjordliv på Roskilde Havn, fra det danske klassiske køkken og fra sæsonens dejlige råvarer.
Det vigtige for os på restaurant Sagafjord er netop valget af råvarer, der som altid afspejler den danske sæson, økologi og netop det de dygtige danske landmænd har på markerne lige nu.
FROKOST
Frokost 375,- kr.
3 stk valgfri smørrebrød samt enten gårdoste eller kaffe/sødt.
Hvis du allerede har booket frokost, og gerne vil vælge hvilke stykke I skal spise, skal du blot kontakte vores booking (booking@sagafjord.dk), senest 7 dage før din booking.
Det er desværre ikke muligt at vælge ombord på skibet.
SMØRREBRØD
Portionsstørrelserne er tilpasset almindelig appetit.
-
SÆSONENS SKØNNE SILD
Marinerede sild, hvor lage og garniture varierer efter sæsonen
-
SAGAFJORDS SIGNATUR LAKS
Økologisk koldrøget laks, peberrodscreme, peberrodssne, syltet glaskål og brøndkarse
-
FJORDLIVS FAMØSE FISK
Paneret lys fisk med grillet citronmayonnaise, søkogte rejer, salturt og salater
-
THE GREAT GRÆSKAR
Hårdt bagt hokaidogræskar med krydderurtemayo, blomkålscrudité og mizuna fra Stensbølgård.
-
FRANSKE FORNEMMELSER
Duepaté med svampe, råsyltede rødbeder, rødbedechips, store kapers og rød amarant
-
HOVMESTERENS HØNS
Hønsesalat af frilandshøns, bacon, radiser, radisespirer, persille og persillestøv
-
KAPTAJNENS FAVORIT
Roastbeef med grøn peberrodsremoulade, sprød pastinak og karse
-
FRANSKE FORNEMMELSER (V)
Grøntsagspaté med råsyltede rødbeder, rødbedechips og store kapers
-
TEMPURA GRØNT (V)
Tempura grøntsager med grillet citronmayonnaise, urtesalat og asparges
Børnemenu frokost
- Fiskefrikadeller & Paneret fisk
- Med grøntsagssnacks, rugbrød & remoulade
- Hansens is
- 225 kr.
Gælder for børn op til 12 år
* Bemærk: Vi imødekommer diæter og allergier, såfremt de er oplyst ved reservation. Er intet oplyst, er menuen fast og vi har ikke mulighed for at lave ændringer på dagen.
Inspirationen til årets menuer kommer fra det moderne danske køkken med strejf af middelhavet og fra sæsonens dejlige råvarer.
Det vigtige for os på Resturant Sagafjord netop valget af råvarer, der som altid afspejler den danske sæson, økologi og netop det de dygtige danske landmænd har på markerne lige nu.
AFTENMENU
April - Maj
- Økologisk koldrøget laks, peberrodscreme, peberrodssne, brøndkarse og syltet glaskål
- Slag af dansk gris rullet med urter og langtidsstegt hertil rødbeder bagt med æbleeddike, grønne asparges, grøn salat med vinaigrette, små kartofler vendt med ramsløgscreme
- Fløderand serveret med lynbagte rabarber og brændt hvid chokolade
Juni - Juli
30. maj til 27. juli
- Økologisk koldrøget laks, peberrodscreme, peberrodssne, brøndkarse og syltet glaskål
- Okseculotte serveret med blomkål i flere tilberedninger, som puré med brunet smør, stregt og som crudité, sprød frisk salat med vinaigrette, nye kartofler vendt med sommerens krydderurter.
- Jordbærgrød, hyldeblomstfløde, brændt chokolade, verbenasirup og blomster fra mark og eng
August - September
8. august til 29. september
- Økologisk koldrøget laks, peberrodscreme, peberrodssne, brøndkarse og syltet glaskål
- Braiserede svinekæber på bund af jordskokke/kartoflepuré samt variation af kål og syrlige bær.
- Blommer i hedvin fra Skærsøgaard, Creme anglaise og brændt mørk chokolade
Børnemenu
- Paneret hvid fisk med remoulade
- Bagte små kartofler
- Grøntsagssnacks
- Hansens is
- 225 kr.
Gælder kun for børn op til 12 år
Tilkøb
* Bemærk: Vi imødekommer diæter og allergier, såfremt de er oplyst ved reservation. Er intet oplyst, er menuen fast og vi har ikke mulighed for at lave ændringer på dagen.
- Danske økologiske gårdoste med surt, sødt og sprødt
- 120,- pr person
VEGANSK AFTENMENU
Aftenmenu 475.- kr.
- Kurvertbrød bagt af Grennesminde bageri hertil vegansk smør med tangstøv
- Hokaido med sprød salat, syltet glaskål og croutons
- Porto Bello på bund af jordskokke/kartoflepuré samt variation af kål og syrlige bær.
- Blommer i hedvin fra Skærsøgaard