Menuer på Sagafjord

Vores køkken følger de danske sæsoner, derfor kan ændringer i menuen forekomme

Nyhed

Som noget nyt tilbyder Sagafjord moderne smørrebrød til frokost. Inspirationen kommer fra vores søsterrestaurant Café Fjordliv på Roskilde Havn, fra det danske klassiske køkken og fra sæsonens dejlige råvarer.

Det vigtige for os på Sagafjord restaurant er netop valget af råvarer, der som altid afspejler den danske sæson, økologi og netop det de dygtige danske landmænd har på markerne lige nu. 

FROKOST

Frokost 375,- kr.

3 stk valgfri smørrebrød samt enten gårdoste eller kaffe/sødt.
Hvis du allerede har booket frokost, og gerne vil vælge hvilke stykke I skal spise, skal du blot kontakte vores booking (booking@sagafjord.dk), senest 7 dage før din booking.
Det er desværre ikke muligt at vælge ombord på skibet.

SMØRREBRØD

Portionsstørrelserne er tilpasset almindelig sult.

Børnemenu frokost

Gælder for børn op til 12 år

* Bemærk: Vi imødekommer diæter og allergier, såfremt de er oplyst ved reservation. Er intet oplyst, er menuen fast og vi har ikke mulighed for at lave ændringer på dagen.

Inspirationen til årets menuer kommer fra det moderne danske køkken med strejf af middelhavet og fra sæsonens dejlige råvarer.

Det vigtige for os på Resturant Sagafjord netop valget af råvarer, der som altid afspejler den danske sæson, økologi og netop det de dygtige danske landmænd har på markerne lige nu.

AFTENMENU

April - Maj

Juni - Juli

30. maj til 27. juli

August - September

29. juli til 29. september

Børnemenu

Gælder kun for børn op til 12 år

Tilkøb

* Bemærk: Vi imødekommer diæter og allergier, såfremt de er oplyst ved reservation. Er intet oplyst, er menuen fast og vi har ikke mulighed for at lave ændringer på dagen.

VEGANSK AFTENMENU

Aftenmenu 475.- kr.