Forårets menuer
Gældende i april & maj
FROKOST
Frokostanretning 285,- kr.
- Surdejshvedebrød og rugbrød + smør med Læsøsydesalt og tangstøv
- Sild i purløgscreme og vagtelæg
- Røget hellefisk med peberrodscreme, radisecrudité og dild
- Skalddyrstoast – Krebsehaler, blåmuslinger i frisk vinaigrette, fennikelcrudité, mizuna og hybenroser på grillet surdejsbrød m/ citronmayo
- Andeleverparfait med rysteribs og solbærsyltede perleløg
- Kyllingesalat med skorzonerrødder, friske grønne og hvide asparges
- Gammelknas med rabarberkompot og knækbrød
Tilkøb 95,- kr.
- Petit four – Fransk citron/bergamottetærte, lys brownie med rabarber broken gel og syltede rabarber, fyldte chokolader
Børnemenu 125,- kr.
- Økologisk kylling overlår og snackgrønt
- Koldskåls-panna cotta serveret med kammerjunker og broken gel på rabarber
* Bemærk: Vi tager hensyn til allergier som noteres ved reservation, men alle menuer er fastlagte og kan ikke ændres i eller laves om.
SÆSONENS 3-RETTERS AFTENMENU
3-retters aftenmenu 395,- kr.
- Surdejshvedebrød + smør med Læsøsydesalt og tangstøv
Forret
- Skalddyrstoast – Krebsehaler, blåmuslinger i frisk vinaigrette, fennikelcrudité, mizuna og hybenroser på grillet surdejsbrød m/ citronmayo
Hovedret – vælg mellem 2:
- Dansk økologisk svinekæbe fra Bertels Gris braiseret i cider fra Bjerregård med urtesalat, solbærsyltede perleløg og sprøde kapers
- Torsk dampet i cider fra Bjerregård med urtesalat, solbærsyltede perleløg og sprøde kapers
Dessert
- Koldskåls-panna cotta serveret med kammerjunker og broken gel på rabarber
Tilkøb 95,- kr.
- Petit four – Fransk citron/bergamottetærte, lys brownie med rabarber broken gel og syltede rabarber, fyldte chokolader
Børnemenu 225,- kr.
- Forret: Sprød torsk med citronmayo
- Hovedret: Lille anretning med braiserede svinekæber og nye kartofler
- Dessert: Koldskåls-panna cotta serveret med kammerjunker og broken gel på rabarber
* Bemærk: Vi tager hensyn til allergier som noteres ved reservation, men alle menuer er fastlagte og kan ikke ændres i eller laves om.
VEGETARISK FROKOST
Frokostanretning 285,- kr.
- Surdejshvedebrød og rugbrød + smør med Læsøsydesalt og tangstøv
- Asparges-toast med grillet citronmayo og fennikelcrudité
- Kartoffelmad med løvstikkecreme og syltede rabarber
- Glaserede persillerødder fra Søris med sprød kål og hasselnøddesaucener. Nye kartofler, løvtikkecreme og syltede rabarber
- Gammelknas med rabarberkompot og knækbrød
VEGETARISK AFTENMENU
Aftenmenu 395,- kr.
- Surdejshvedebrød + smør med Læsøsydesalt og tangstøv
Forret
- Asparges-toast med grillet citronmayo og fennikelcrudité
Hovedret
- Glaserede persillerødder fra Søris med sprød kål og hasselnøddesaucener. Nye kartofler, løvtikkecreme og syltede rabarber
Dessert
- Havtornsorbet med bagt hvid chokolade og nøddemalto
* Bemærk: Vi tager hensyn til allergier som noteres ved reservation, men alle menuer er fastlagte og kan ikke ændres i eller laves om.






Previous image
Next image