Events på Sagafjord

Her kan du løbende følge vores kommende events & arrangementer

OBS: Vi gør opmærksom på at der kan forekomme aflysninger,
med afsæt i regeringens restriktioner i forbindelse med Covid19.

OBS: Hvis myndighederne ændrer retningslinjerne for Corona, så det ikke er muligt at gennemføre koncerten, betales alle penge for købte billetter retur.

Lis Sørensen

Velkommen ombord til en aften på Sagafjord med Lis Sørensen, som er en af de bedste sangerinder på den danske rockscene. Hun vil synge fra hendes imponerende repertoire af hits gennem flere årtier, hvilket bliver til en musikalskoplevelse her på Roskilde fjord. 

KØB DIN BILLET

Lør. 13. aug. 2022 - kl. 17:30-22:00

Michala Høj og Søren Bødker Madsen

Oplev to danske stjernemusikere med baggrund i den klassiske musik, spille et repertoire af både rytmisk og klassisk, som Stairway to Heaven og Nothing Else Matters.

KØB DIN BILLET

Lør. 3. sep. 2022 - kl. 17:30-22:00

Anders Blichfeldt

Kom med ombord på Sagafjord og oplev Anders Blichfeldt give koncert. Han er medstifter af bandet Big Fat Snake, sammen med Peter Viskinde, hvor var han forsanger, guitarist og komponist. Der skrev han størstedelen af alle sangene, som de populære ”Bonsoir Madame” og ”Sittig’ in a window”. 

KØB DIN BILLET

Fre. 9. sep. 2022 - kl. 17:30-22:00

Alberte Winding & Andreas Fuglebæk

Vi kan med stolthed præsentere en af dansk musiks mest nærværende stemmer – Alberte Winding, som med sin varme og poetiske sensitivitet har rørt generationer af voksne og børn i mere end 35 år. Med sig har hun sin mand, Andreas Fuglebæk som akkompagnerer med sit dejlige melodiske guitarspil.

KØB DIN BILLET

Lør. 10. sep. 2022 - kl. 17:30-22:00

Andrea Lykke

Kom med ombord og nyd en skøn musikalsk oplevelse med Andrea Lykke akkompagneret af guitarist Ludvig Brygmann.
Andrea Lykke slog for alvor igennem med sit sangtalent i musicalen The Bodyguard, hvor hun havde hovedrollen og her på Sagafjord vil Andrea synge numre fra bla. denne musical.

KØB DIN BILLET

Lør. 17. sep. 2022 - kl. 17:30-22:00

Things We Do For Love

Things We Do For Love er en fantastisk blanding af maximal rutine, forskellige vidtspændende karriereforløb med unikke musik-personligheder, der hver især excellerer på hver sin måde med det vokale udtryk og egen sangskrivning som speciale. De nye, fællesskrevne sange akkompagneres af Guitar, Piano og percussion Koncerten, repertoiret og instrumenteringen er designet til de intime oplevelser i Sagafjords saloner og nærværet mellem trioen og publikum er selve benzinen i deres vitale optræden.

KØB DIN BILLET

Lør. 24. sep. 2022 - kl. 17:30-22:00