Menukort
Her kan du se hvad vi serverer til frokost og aften, samt om søndagen
Frokost
serveres fredag og lørdag.
Vælg mellem 2 eksklusive stykker smørrebrød, Du kan få dem i både glutenfri, laktosefri og en veganer venlig version.
Alle får desuden dagens hjemmelavede dessert, efter smørrebrødet.
-
Sagafjords Stjerneskud 350
Delikat krogfanget kuller fra Færøerne, smukt akkompagneret af saftige, sødmefulde krebsehaler. Serveret på et let og luftigt surdejsbrød, toppet med sæsonens sprøde grøntsager og en silkeblød sauce af fløde, creme fraiche og frisk purløg. Retten afrundes med et strejf af eksklusiv tangkaviar, der tilfører en subtil smag af havet. Et elegant og harmonisk smørrebrød, hvor fine nordiske nuancer mødes i en perfekt balance
-
Kaptajnens Kartoffelmad 350
Økologiske kartofler med sprødstegt bacon fra Birthesminde, cremet Gammel Knas og sprøde tangchips. Retten afrundes med revet Vesterhavsost og et strejf af trøffel for en elegant finish. Et klassisk smørrebrød i en moderne fortolkning – skabt med de bedste lokale råvarer og serveret på økologisk rugbrød.
-
Tilkøb: Dagens Sild 75
Vælg til det antal personer der ønskes. Perfekt at starte en tur på skønne Roskilde fjord, med vores lækre sild. En elegant anretning med et moderne tvist. Silden varierer hen over sæsonen og kan inkluderer marineret, krydret eller stegte sild. Ledsaget af klassisk tilbehør, økologisk rugbrød samt smør og krydderfedt.
-
Børnemenu 250
Fiskefrikadeller med grov remoulade, grøntsagsstave. Efterfulgt af en isdessert.
Søndag
Alle søndage i hele sejlsæsonen
-
Morgenmad (10.00) 175
Boller, smør, ost, hjemmelavet marmelade og kaffe/te
-
Kaffe & Kage (14.00) 175
Kabyssens kage med kaffe/te
Aften
serveres torsdag, fredag og lørdag
-
Sæson menu 475
Beskrivelse kommer snart
-
Sæson menu pescetar 475
Beskrivelse kommer snart
-
Sæson menu vegetar 475
Beskrivelse kommer snart
Folkekøkken
Den første tirsdag i hver måned - fra april til oktober
-
Dagens middag 185
Køkkenet overrasker os, kom og spis med os alle samme.





