Menukort

Her kan du se hvad vi serverer til frokost og aften, samt om søndagen

Frokost

serveres fredag og lørdag.
Vælg mellem 2 eksklusive stykker smørrebrød, Du kan få dem i både glutenfri, laktosefri og en veganer venlig version.
Alle får desuden dagens hjemmelavede dessert, efter smørrebrødet.
  • Sagafjords Stjerneskud 350

    Delikat krogfanget kuller fra Færøerne, smukt akkompagneret af saftige, sødmefulde krebsehaler. Serveret på et let og luftigt surdejsbrød, toppet med sæsonens sprøde grøntsager og en silkeblød sauce af fløde, creme fraiche og frisk purløg. Retten afrundes med et strejf af eksklusiv tangkaviar, der tilfører en subtil smag af havet. Et elegant og harmonisk smørrebrød, hvor fine nordiske nuancer mødes i en perfekt balance

  • Kaptajnens Kartoffelmad 350

    Økologiske kartofler med sprødstegt bacon fra Birthesminde, cremet Gammel Knas og sprøde tangchips. Retten afrundes med revet Vesterhavsost og et strejf af trøffel for en elegant finish. Et klassisk smørrebrød i en moderne fortolkning – skabt med de bedste lokale råvarer og serveret på økologisk rugbrød.

  • Tilkøb: Dagens Sild 75

    Vælg til det antal personer der ønskes. Perfekt at starte en tur på skønne Roskilde fjord, med vores lækre sild. En elegant anretning med et moderne tvist. Silden varierer hen over sæsonen og kan inkluderer marineret, krydret eller stegte sild. Ledsaget af klassisk tilbehør, økologisk rugbrød samt smør og krydderfedt.

  • Børnemenu 250

    Fiskefrikadeller med grov remoulade, grøntsagsstave. Efterfulgt af en isdessert.

Søndag

Alle søndage i hele sejlsæsonen
  • Morgenmad (10.00) 175

    Boller, smør, ost, hjemmelavet marmelade og kaffe/te

  • Kaffe & Kage (14.00) 175

    Kabyssens kage med kaffe/te

Aften

serveres torsdag, fredag og lørdag
  • Sæson menu 475

    Beskrivelse kommer snart

  • Sæson menu pescetar 475

    Beskrivelse kommer snart

  • Sæson menu vegetar 475

    Beskrivelse kommer snart

Folkekøkken

Den første tirsdag i hver måned - fra april til oktober
  • Dagens middag 185

    Køkkenet overrasker os, kom og spis med os alle samme.