Menuer på Sagafjord
Vores køkken følger de danske sæsoner, derfor kan ændringer i menuen forekomme
Nyhed
Som noget nyt tilbyder Sagafjord moderne smørrebrød til frokost. Inspirationen kommer fra vores søsterrestaurant Café Fjordliv på Roskilde Havn, fra det danske klassiske køkken og fra sæsonens dejlige råvarer.
Det vigtige for os på Sagafjord restaurant er netop valget af råvarer, der som altid afspejler den danske sæson, økologi og netop det de dygtige danske landmænd har på markerne lige nu.
FROKOST
Frokost 375,- kr.
Hovmesterens udvalgte smørrebrød Der er tre stk. pr. gæst, samt stempelkaffe og sødt
Portionsstørrelserne er tilpasset almindelig sult.
-
SÆSONENS SKØNNE SILD
Marinerede sild, hvor lage og garniture varierer efter sæsonen
-
SAGAFJORDS SIGNATUR LAKS
Økologisk koldrøget laks, peberrodscreme, peberrodssne, syltet glaskål og brøndkarse
-
FJORDLIVS FAMØSE FISK
Paneret lys fisk med grillet citronmayonnaise, søkogte rejer, salturt og salater
-
THE GREAT DANE
Danske kartofler med løvstikkecreme, baconknas, løg, urter og tangstøv
-
FRANSKE FORNEMMELSER
Duepaté med svampe, råsyltede rødbeder, rødbedechips, store kapers og rød amarant
-
HOVMESTERENS HØNS
Hønsesalat af frilandshøns, bacon, radiser, radisespirer, persille og persillestøv
-
KAPTAJNENS FAVORIT
Roastbeef med grøn peberrodsremoulade, sprød pastinak og karse
-
FRANSKE FORNEMMELSER (V)
Grøntsagspaté med råsyltede rødbeder, rødbedechips og store kapers
-
TEMPURA GRØNT (V)
Tempura grøntsager med grillet citronmayonnaise, urtesalat og asparges
Børnemenu 225.- kr
Børn får to stk. udvalgte samt sødt
- Paneret lys fisk med grillet citronmayonnaise og søkogte rejer
- Hønsesalat af økologiske frilandshøns, bacon, radiser
- Hansen is med vafler
Gælder for børn op til 12 år
Tilkøb
- Tre danske økologiske gårdoste med surt, sødt og sprødt 125.- kr.
- Dagens kage 55.- kr.
* Bemærk: Vi imødekommer diæter og allergier, såfremt de er oplyst ved reservation. Er intet oplyst, er menuen fast og vi har ikke mulighed for at lave ændringer på dagen.
Inspirationen til årets menuer kommer fra det moderne danske køkken med strejf af middelhavet og fra sæsonens dejlige råvarer.
Det vigtige for os på Resturant Sagafjord netop valget af råvarer, der som altid afspejler den danske sæson, økologi og netop det de dygtige danske landmænd har på markerne lige nu.
AFTENMENU
Aftenmenu 475,- kr.
- Økologisk koldrøget laks, peberrodscreme, peberrodssne, brøndkarse og syltet glaskål
- Slag af dansk gris rullet med urter og langtidsstegt hertil rødbeder bagt med æbleeddike, grønne asparges, grøn salat med vinaigrette, små kartofler vendt med ramsløgscreme
- Fløderand serveret med lynbagte rabarber og brændt hvid chokolade
Børnemenu 225,- kr.
- Paneret torsk, stegte kartofler, grønt og remoulade
- Is med bær og hvid chokolade
Tilkøb
- Tre danske økologiske gårdoste med surt, sødt og sprødt 125.- kr.
- Dagens kage 55.- kr.
Gælder kun for børn op til 12 år
* Bemærk: Vi imødekommer diæter og allergier, såfremt de er oplyst ved reservation. Er intet oplyst, er menuen fast og vi har ikke mulighed for at lave ændringer på dagen.
VEGANSK AFTENMENU
Aftenmenu 475.- kr.
- Kurvertbrød bagt af Grennesminde bageri hertil vegansk smør med tangstøv
- Grøntsagspaté med sprød salat, råsyltede rødbeder, rødbedechips og store kapers
- Vegansk Tempura grønt hertil rødbeder bagt med æbleeddike, grønne asparges, grøn salat med vinaigrette, små kartofler vendt med ramsløgscreme
- Vegansk sorbet med lynbagt rabarber og hvid chokolade