FAQ

De mest stillede spørgsmål

Ved reservationer enten online, pr. mail eller telefon opkræves et depositum svarende til sejlbilletten. Med mindre andet aftales, betales mad og drikke ombord.

Når man reserverer et bord, booker og betaler man automatisk for sejlbilletten.

Ved grupper fra 1-10 personer skal annullering ske senest 72 inden sejladsen, for at få det betalte depositum retur. Dette kan gøres via sin bekræftelsesmail. Større grupper har andre betingelser, som oplyses ved reservation.

Hvis man er et selskab over 15 personer, skal maden bestilles på forhånd. Særlige hensyn til allergier eller ønske om vegansk eller vegetarisk, må også meget gerne oplyses.

Vi åbner for landgangen 15 min før afgang (og ikke før), og sejler præcist efter sejlplanen, så kom i god tid. Vi gør opmærksom på at bordplanen er lavet på forhånd, og derfor kan det ikke betale sig at komme i ekstra god tid, for at komme hurtigere ombord.

Der er en stor parkeringsplads på havnen, som er gratis. Vi anbefaler dog at man kommer i god tid, da der kan være mange andre gæster, som parkerer her – især på varme dage over sommeren.

Ja. Gavekort kan kun købes via vores hjemmeside.

Vi kan ikke love at man får en vinduesplads. Dette er grundet, at vi skal have alle bordene til at passe med antal gæster og selskaber på den gældende dag, og vi ønsker selvfølgelig at give alle den bedste oplevelse.
Man er velkommen til at kontakte os, så det bliver noteret i jeres booking, men vi kan ikke garantere det.

Børn fra 0-9 år er gratis (Max 2 børn pr voksen), men vær opmærksom på at der ved reservation af bord opkræves depositum på 139,- kr. pr. pers. for alle i selskabet – UANSET ALDER. Depositummet fratrækkes den samlede regning når I betaler ombord.

Grundet sikkerhed ombord, er det vigtigt at der købes billet/reserveres bord til alle – også til helt små børn, der ikke kræver en stol. Skriv gerne børnenes alder i kommentarfeltet, og om I ønsker en højstol.