FAQ

De mest stillede spørgsmål

Betaling for både sejlads og mad foregår ombord på skibet, efter man har spist. Der kan betales med kort, kontant og MobilePay. 

Når man reserverer et bord, booker man automatisk også for sejladsen. Derfor skal man ikke booke det separat eller købe den inden man stiger ombord. 

Dette er forskelligt alt efter hvor stort et selskabet er. Hvis man blot er fx 2 personer, og man bliver forhindret i at komme, skal man blot oplyse os om det så hurtigt man kan, og så vil vi annullere reservationen uden beregning.
Hvis man er et større selskab, bedes man også kontakte os hurtigst muligt, og så kommer det an på hvad annulleringsbetingelsernes er for jeres booking. 

Hvis man er et selskab på 10 eller flere, skal maden bestilles på forhånd. Hvis man er under 10 gæster, vil vi gerne vide hvad i kunne tænke jer, men det er ikke nødvendigt. 

Vi åbner op for landgangen 15 min før afgang. Dette betyder også, at hvis man kommer præcist på slaget vi skal sejle, kan vi ikke garantere at det stadig er muligt at komme ombord. Vi forstår altid man kommer i god tid, så man er sikker på at komme med ombord.
Bordplanen er lavet på forhånd, så det kan ikke betale sig at komme i ekstra god tid, for at komme hurtigere ombord.

Der er en stor parkeringsplads på havnen, som er gratis. Vi anbefaler dog at man kommer i god tid, da der kan være mange andre gæster, som parkerer her – især på varme dage over sommeren. 

Man kan godt købe et gavekort. Det er et fysisk gavekort, så man kan enten komme ned til os og købe det, eller kontakte os via e-mail, hvor vi så kan sende gavekortet til dig med posten. Her skal man dog betale for porto. 

Vi kan ikke love at man får en vinduesplads. Dette er grundet, at vi skal have alle bordene til at passe med antal gæster og selskaber på den gældende dag, og vi ønsker selvfølgelig at give alle den bedste oplevelse.
Man er velkommen til at kontakte os, så det bliver noteret i jeres booking, men vi kan ikke garantere det. 

Når man laver en booking skal ALLE tælles med uanset alder – også selvom de ikke skal bruge en stol.
Børn under 10 år er gratis (op til 2 børn pr. voksen) når man betaler for sejladsen, men de skal stadig tælles med ift sikkerheden ombord. Så venligst oplys online eller når I ringer og booker, hvor mange børn der er med, og hvor gamle de er.