FAQ

De mest stillede spørgsmål

Ved reservationer enten online, pr. mail eller telefon opkræves et depositum svarende til sejlbilletten. Med mindre andet aftales, betales mad og drikke ombord.

Vi modtager kontanter og kreditkort. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kreditkort-selskabets gebyr

Når man reserverer et bord, booker og betaler man automatisk for sejlbilletten.

Ved grupper fra 1-10 personer skal annullering ske senest 72 inden sejladsen, for at få det betalte depositum retur. Dette kan gøres via sin bekræftelsesmail. Større grupper har andre betingelser, som oplyses ved reservation.

Hvis man er et selskab over 15 personer, skal maden bestilles på forhånd. Særlige hensyn til allergier eller ønske om vegansk eller vegetarisk, må også meget gerne oplyses.

Vi åbner for landgangen 15 min før afgang (og ikke før), og sejler præcist efter sejlplanen, så kom i god tid. Vi gør opmærksom på at bordplanen er lavet på forhånd, og derfor kan det ikke betale sig at komme i ekstra god tid, for at komme hurtigere ombord.

Der er en stor parkeringsplads på havnen, som er gratis. Vi anbefaler dog at man kommer i god tid, da der kan være mange andre gæster, som parkerer her – især på varme dage over sommeren.

Kom i god tid, P-pladsen bruges af mange. Bus 203 & 207 kører fra Roskilde Station til havnen.

Ja. Gavekort kan kun købes via vores hjemmeside.

Køb gavekort her

Vi kan ikke love at man får en vinduesplads. Dette er grundet, at vi skal have alle bordene til at passe med antal gæster og selskaber på den gældende dag, og vi ønsker selvfølgelig at give alle den bedste oplevelse.
Man er velkommen til at kontakte os, så det bliver noteret i jeres booking, men vi kan ikke garantere det.

Børn i alderen 4-12 år koster 69 kr. Børn i alderen 0-3 år sejler gratis

Grundet sikkerhed ombord, er det vigtigt at der købes billet/reserveres bord til alle – også til helt små børn, der ikke kræver en stol. Skriv gerne børnenes alder i kommentarfeltet, og om I ønsker en højstol.

På grund af sikkerhedsmæssige årsager samt begrænset plads kan man desværre ikke medbringe barnevogn/klapvogn ombord. I er dog velkomne til at medbringe en lift der kan stå på gulvet.

Vi imødekommer diæter og allergier, såfremt de er oplyst på forhånd. Er intet oplyst, er menuen fast og vi har ikke mulighed for at lave ændringer på dagen.
Depositum refunderes såfremt afbestillling af borde sker minimum 72 timer inden reservationen.

Vi modtager gerne gangbesværede og kørestolsbrugere, men skibets døre er desværre for smalle til el-kørestole. Oplys venligst ved bordreservation, om der er gangbesværede eller kørestolsbrugere i selskabet – så tager vi højde for dette ved bordplaceringen.

Det er desværre ikke tilladt at have hunde eller kæledyr med om bord på Sagafjord (førerhunde dog undtaget).