Oplevelser for alle i Roskilde

Hos M/S Sagafjord i Roskilde giver vi dig og familien sublime oplevelser som I sent vil glemme.

Unikke oplevelser i smukke omgivelser

Hos M/S Sagafjord i Roskilde giver vi dig og familien sublime oplevelser, som I sent vil glemme.

M/S Sagafjord var oprindelig en passagerfærge, der sejlede i Norge. Båden blev bygget i 1950’erne og har derfor en lang historie bag sig. Hun er for nylig blevet gennemrenoveret og er derfor helt klar til at danne rammerne om en masse gode oplevelser.

Skal du holde konfirmation, bryllup, fødselsdag eller har du lyst til at komme forbi til frokost eller middag, så er en sejltur med M/S Sagafjord en sikker vinder for gode oplevelser.

Når du tager på sejltur med os, kommer du på opdagelse midt i Nationalparken, Skjoldungernes Land, nummer 5 i rækken. Du kommer på en sejltur, hvor du konstant er omgivet af noget af Danmarks smukkeste natur. 

På M/S Sagafjord handler det ikke kun om at nyde lækker mad eller om selve sejlturen, men om oplevelser, som går op i en helhed.

Udover vores fest- og madsejladser har vi også mange andre oplevelser at tilbyde. Vi har blandt andet koncertsejladser, foredrag og særlige arrangementer for børn. 

Tidligere
Næste

Book din sejltur nu

Kontakt os på telefon eller send os en e-mail og lad os tage imod din booking. Book gerne i god tid for at sikre at vi har en god plads til jer.

Har du yderligere spørgsmål eller unikke ønsker til nogle underholdende oplevelser, så skal du være velkommen ombord på skibet til at tage en snak. Desuden kan du altid spise en lækker middag eller frokost i vores restaurant.

Selskaber

Skibet kan også være en anderledes kulisse for konferencer, business-arrangementer og større selskaber.

De maritime omgivelser og sejlturen med den fantastiske udsigt fra fjordsiden er perfekt til en anderledes afholdelse af et arrangement eller møde. Er der noget særligt, der skal fejres, så kan du lade Sagafjord danne rammerne om din fest på vandet: konfirmationer, fødselsdage, bryllupper eller andre store begivenheder.

Sagafjord er godkendt til at sejle med 156 passagerer.
Vi har plads til 142 siddende gæster i salonerne; Panorama (70), Saga (48) og Kaptajnen (24).

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.