Forretningsbetingelser

- køb af billetter til events på M/S Sagafjord

Ved at handle med www.sagafjord.dk accepterer du nedenstående betingelser.

Betaling

Alle priser er inklusive moms og gebyrer. Alle priser er i DKK. Sagafjord A/S som ejer og driver M/S Sagafjord bruger godkendt betalingsserver, det krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse de oplyste informationer.

Levering

Levering sker på alle hverdage, på ordrer via e-mail modtaget inden kl. 12.00. Har du ikke modtaget dine billetter indenfor 2 hverdage, bedes du henvende dig via mail: booking@sagafjord.dk eller telefon 46 75 64 60.

Oplysning af mailadresse

Hvis mailadressen på ordren ikke er korrekt, påtager Sagafjord A/S sig ikke ansvar for forsendelsen eller evt. bortkomst af denne.

Forbehold

Sagafjord A/S tager forbehold for slåfejl i forhold til oplysninger om pris, tidspunkter m.m.

Køb af billetter udenom www.sagafjord.dk
Sagafjord A/S påtager sig ikke ansvaret for gyldigheden af billetter, der måtte være købt udenom www.sagafjord.dk

Fortrydelsesret

I henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Du kan derfor ikke fortryde dit køb og få refunderet købesummen for billetter købt på www.sagafjord.dk

Aflysning

Kontrollér billettens oplysninger, herunder om arrangement, dato, tidspunkt og sted.
I tilfælde af, at Sagafjord A/S aflyser, refunderes det fulde beløb. Ændring af dato anses for aflysning. Delvis gennemførelse kan betragtes som aflysning hvis der alene er gennemført mindre end halvdelen af den pågældende forestilling.

Betalingsformer

Du kan via www.sagafjord.dk betale med følgende betalingsformer og betalingskort: Dankort, VISA, MasterCard, Diners Club, Eurocard og MobilePay.

Persondata

For køb af billetter via www.sagafjord.dk, bedes du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Personhenførbare oplysninger (navn, adresse mv.) opbevares og transmitteres i et lukket system. Der er ikke adgang til disse oplysninger fra internettet.

Klage

Hvis du ønsker at fremsætte en klage, rettes henvendelse til mail boking@sagafjord.dk. Hvis det ikke lykkedes at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Forbrugerklagenævn, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk

Videresalg af billetter

Du må ikke videresælge din billet i kommercielt øjemed ifølge Lov om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer, er det ikke tilladt at sælge og videresælge billetter til overpris i Danmark. Det betyder bl.a., at det er forbudt at videresælge billetter med fortjeneste. Du kan dog lovligt overdrage din billet til en anden person til
pålydende værdi.

Billetter må ikke anvendes i kommercielt regi til pakkesalg, konkurrencer, videresalg eller lignende.

Ulovlig kopiering eller videresalg af billetter kan medføre, at du nægtes adgang til arrangementet. Sagafjord A/S har intet ansvar for gene eller problemer, som skyldes ulovlig kopiering og/eller videresalg af billetter.

Bindende aftale

Købsaftalen er omfattet af dansk rets almindelige regler. Der er først indgået en bindende aftale, når Sagafjord A/S har modtaget din betaling.

Indholdsfortegnelse