Frokost på M/S Sagafjord

​Er du på udkig efter en lækker frokost i helt unikke omgivelser? Ombord på M/S Sagafjord i Roskilde kan du nyde en velsmagende frokost på udvalgte sejladser.

Smukke omgivelser på fjorden

Er du på udkig efter en lækker frokost i helt unikke omgivelser? Ombord på M/S Sagafjord i Roskilde kan du nyde en velsmagende frokost på udvalgte sejladser. Kom med på en af de populære frokostture på Roskilde Fjord og nyd en veltilberedt frokost.

Sagafjord driver selv restauranten og maden udarbejdes af Roskilde-kokken Allan Jensen. Der vil blive lagt stor vægt på kvalitet og lækker mad med fokus på bæredygtighed i valg af lokale råvarer.

Fjorden fremstår – som den altid har gjort –som inkarnationen af idyl i det sjællandske landskab med bakker, marker, kirkespir, blå bølger, fugle og høj himmel.

Vi sejler midt i Nationalparken, Skjoldungernes Land, nummer 5 i rækken. Nationalparken blev indviet den 21. marts 2015 af H.K.H. Kronprins Frederik ved en stor folkefest på Ledreborg Slot.

sagafjord_bryllup02

Book dit bord til frokost

Hvis du går og planlægger en tur til vores restaurant enten i aften eller inden for de næste par dage, så kan du bestille bord allerede nu. Det er altid en god ide at bestille bord da vi oftest har begrænsede pladser ombord på skibet. Book derfor i god tid, så der er plads til jer, jeres familie eller de nærmeste venner. Ring derfor på telefon 46756460 eller send os en e-mail på booking@sagafjord.dk og lad os tage imod din booking.