Frokost på M/S Sagafjord

Er du på udkig efter en lækker frokost i helt unikke omgivelser? Ombord kan du nyde en velsmagende frokost på udvalgte sejladser.

Smukke omgivelser på fjorden

Er du på udkig efter en lækker frokost i helt unikke omgivelser? Ombord på M/S Sagafjord i Roskilde kan du nyde en velsmagende frokost på udvalgte sejladser. Kom med på en af de populære frokostture på Roskilde Fjord og nyd et veltilberedt måltid midt på dagen!

Sagafjord driver selv restauranten og maden tilberedes af Roskilde-kokken Allan Jensen. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og lækker mad med fokus på bæredygtighed i valg af lokale råvarer.

Fjorden er selve inkarnationen af idyl i det sjællandske landskab med bakker, marker, kirkespir, blå bølger, fugle og høj himmel.

Vi sejler midt i Nationalparken, Skjoldungernes Land, nummer 5 i rækken. Nationalparken blev indviet den 21. marts 2015 af H.K.H. Kronprins Frederik ved en stor folkefest på Ledreborg Slot.

Hvis du går og planlægger en tur til vores restaurant enten i aften eller inden for de næste par dage, så kan du bestille bord allerede nu. Det er altid en god ide at bestille bord, da vi oftest har begrænsede pladser ombord på skibet. Book derfor i god tid, så der er plads til jer, jeres familie eller de nærmeste venner.

Tidligere
Næste

Book din sejltur nu

Kontakt os på telefon eller send os en e-mail og lad os tage imod din booking. Book gerne i god tid for at sikre at vi har en god plads til jer.

Har du yderligere spørgsmål eller unikke ønsker til nogle underholdende oplevelser, så skal du være velkommen ombord på skibet til at tage en snak. Desuden kan du altid spise en lækker middag eller frokost i vores restaurant.

Selskaber

Skibet kan også være en anderledes kulisse for konferencer, business-arrangementer og større selskaber.

De maritime omgivelser og sejlturen med den fantastiske udsigt fra fjordsiden er perfekt til en anderledes afholdelse af et arrangement eller møde. Er der noget særligt, der skal fejres, så kan du lade Sagafjord danne rammerne om din fest på vandet: konfirmationer, fødselsdage, bryllupper eller andre store begivenheder.

Sagafjord er godkendt til at sejle med 156 passagerer.
Vi har plads til 142 siddende gæster i salonerne; Panorama (70), Saga (48) og Kaptajnen (24).