Oplevelser for alle i Roskilde

Hos M/S Sagafjord i Roskilde giver vi dig og familien sublime oplevelser som I sent vil glemme.

Unikke oplevelser i smukke omgivelser

Hos M/S Sagafjord i Roskilde giver vi dig og familien sublime oplevelser som I sent vil glemme.

M/S Sagafjord var oprindeligt en passagerfærge der sejlede i Norge. Båden blev bygget i 1950’erne og har derfor en lang historie bag sig. Hun er for nyligt blevet gennemrenoveret og er derfor helt klar til at danne rammerne om en masse gode oplevelser.

Skal du holde konfirmation, bryllup, fødselsdag eller har du lyst til at komme forbi til frokost eller aftensmaden, så er en sejltur med M/S Sagafjord en sikker vinder for gode oplevelser.

Når du tager på sejltur med os kommer du på opdagelse midt i Skjoldungernes Land, som er den eneste nationalpark på Sjælland. Du kommer på en sejltur hvor du konstant er omgivet af flotte og unikke naturoplevelser.

På M/S Sagafjord handler det ikke kun om at nyde lækker mad eller om selve sejlturen, men om oplevelser som går op i en helhed.

Udover vores fest- og madsejladser har vi også mange andre oplevelser at tilbyde. Vi har tidligere blandt andet haft besøg af Stig Rossen, en tryllekunstner og tilbudt en vintur.

Sagafjord

Book din sejltur nu

Kontakt os på telefon 46756460 tirsdag og torsdag mellem kl. 12 og 15, eller send os en e-mail på info@sagafjord.dk og lad os tage imod din booking. Book gerne i god tid for at sikre at vi har en god plads til jer.

Har du yderligere spørgsmål eller unikke ønsker til nogle underholdende oplevelser, så skal du være velkommen ombord på skibet til at tage en snak.

Kontakt M/S Sagafjord

Kontakt M/S Sagafjord

Du er altid velkommen til at sende os en e-mail hvis du har spørgsmål. Vi vil forsøge at svare så hurtigt som muligt. Vi glæder os allerede til at høre fra dig/jer!

Du finder os her

Vindeboder 18, 4000 Roskilde

Ta' en snak med os

Telefon 46 75 64 60 - tirs & tors mellem kl. 12 og 15

Eller skriv til os

info@sagafjord.dk

Luk navigation