VELKOMMEN OM BORD PÅ SAGAFJORD!

Sagafjord er et skib fra 1950’erne, der oprindeligt blev bygget som passagerfærge i Norge, men som nu i mange år har sejlet på Roskilde Fjord og dannet ramme om fester og måltider som sejlende restaurant. Se vores sejlplan for 2017

 

Book et bord online her

Nyhed, påskefrokost på M/S Sagafjord

I år er det muligt at komme på fjorden og nyde påskefrokosten i skønne omgivelser med dejlig mad.

På alle påskedage sejler vi ud kl. 13 og kommer hjem igen kl. 16.00. Kokken har arrangeret en dejlig påskefrokost. Med sejltur og frokost kan du deltage for 370.- pr. person.

Påskemenuen:
Karrysild, kryddersild, stegt sild, røget ål, gravad laks, grillet kylling, , grillet lam, grillet kalveculotte, hjemmelavede frikadeller, roastbeef med ramsløg, lun leverpostej, 3 slags ost og dessert er Panakotta med citron creme og is til børnene.

Brunch inkl. kaffe/the og juice

Kaffe/The, 2 slags juice, diverse brød og croissanter, quiche lorraine, lufttørret skinke med marineret asparges, røget laks med dild creme, små brunch pølser med røræg, stegt bacon, Kogt æg, Skyr med müesli og coulis, roast beef. Hjemmebagt lun leverpostej med svampe, 2 slags marmelade, ostefad med condements, årstiden frugtfad, lune pandekager med sirup, chokolade muffins.
Pris: 229,-

Velkommen om bord

SKIBET ER EN INSTITUTION I ROSKILDE

Der er mange traditioner forbundet med det gamle skib, og alt er, som det plejer, når Sagafjord sejler ud fra havnen i Roskilde. Fjorden fremstår –  som den altid har gjort –som inkarnationen af idyl i det sjællandske landskab med bakker, marker, kirkespir, blå bølger, fugle og høj himmel.

I 2015 fik køkkenet en kærlig fornyelse, da Cofoco rykkede ind bag gryderne i kabyssen og gav skibet et kulinarisk løft, og madens kvaliteter og sejladsens charme skulle gerne gå op i en højere enhed og skabe en helt særlig oplevelse for gæsterne.

Det handler ikke kun om maden eller sejlturen – det handler om den unikke helhedsoplevelse, vi på Sagafjord kan tilbyde vores gæster.

LIDT OM COFOCO

Cofoco har siden 2000 serveret stor gastronomi til små penge under mottoet ”folkelig gastronomi”. Cofoco’s restauranter dækker over det franske, italienske, sydamerikanske og nordiske køkken – fra det klassiske til det moderne.

Ud over restauranterne omfatter Cofoco desuden takeaway-kæden Cofoco Le Marché, en eventafdeling, der arrangerer kulinariske oplevelser i hele Danmark og et storkøkken, der leverer måltidsløsninger og andre gastronomiske opfindelser til danskere via virksomheder og samarbejdspartnere landet over.

Banner_groen_99x32

KØKKENET SERVERER KLASSISKE RETTER

Cofoco har danske rødder, der ikke fornægter sig, men blikket er vendt ud mod verden, og det kan man se og smage.

Menuen er baseret på elskede nordiske råvarer – såsom laks, rabarber, æbler, svampe, rejer – og tilberedt efter fransk og sydeuropæisk forbillede. Menuerne er sammensat, så det praktisk kan lade sig gøre fra skibets kabys, og så ventetiden for gæsten er minimal, selv om skibet er fuldt med gæster

Til frokost serveres kolde og lune småretter, der deles mellem gæsterne ved bordet. Aftenmenuen serveres med det samme delekoncept, hvor maden kommer ind på fade og i skåle, og hvor man deler med de andre ved bordet. Om eftermiddagen er skibet ladet med kager, og du og din søde tand kan gå om bord i en dejlig kagebuffet, der er fyldt med frugtkager, små tærter, klassiske kager og andre syndige serveringer, der varierer efter råvarer, sæson og kokkens humør.

Drikkevarekortet byder gæsterne på alt fra liflige champagnebobler, sprøde hvidvine over mere solide rødvine til kolde øl, snaps og ikke mindst calvcados og bailey til kaffen.

FROKOST:

185 kr

KAFFE/KAGE:

90 kr

AFTEN:

295 kr

BØRNEMENU:

95 kr

DAGENS DESSERT:

Fra 50 kr

OBS! Rederiet opkræver billetpris for sejladsen. Se priserne her

SELSKABER

Skibet kan også være en anderledes kulisse for konferencer, business-arrangementer og større selskaber. Vi har plads til 150 gæster.

De maritime omgivelser og sejlturen med den fantastiske udsigt fra fjordsiden er perfekt til en anderledes afholdelse af et arrangement eller møde. Er der noget særligt, der skal fejres, så kan du lade Sagafjord danne rammerne om din fest på vandet: konfirmationer, fødselsdage, bryllupper eller andre store begivenheder.

KONTAKT OS

eller kontakt vores selskabsbooker på:
46 75 64 60 for at høre mere om mulighederne.

PRAKTISK INFO

Bemærk at sejlturen er betinget af, at du benytter restauranten.

BILLETPRISER (SEJLADS):

Pris for voksne kr. 125,-

Pris børn under 10 år kr. 74,-

BETALING:

Vi modtager kontanter og kreditkort. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kreditkort-selskabets gebyr. Ved firmaarrangementer og større selskaber tilbyder vi naturligvis at fremsende en faktura på arrangementet.
r

HUNDE:

Det er desværre ikke tilladt at have hunde med om bord på Sagafjord (førerhunde dog undtaget).

HANDICAPPEDE:

Vi modtager gerne gangbesværede og kørestolsbrugere, men skibets døre er desværre for smalle til el-kørestole.

Oplys venligst ved bordreservation, om der er gangbesværede eller kørestolsbrugere i selskabet – så tager vi højde for dette ved bordplaceringen.

PARKERING & TRANSPORT:

Det er muligt at parkere på den store parkeringsplads ved Vikingeskibsmuseet. Bus 203 kører fra Roskilde Station til havnen.
=

SEJLTIDER

Sæsonen starter den 12. maj

Marts 1957: Leveret som bil-/passagerfærge til HSD, Bergen. Skibet blev døbt Halsnøy. Sejlede på Kvinnheraruten i HSD frem til 1981.

Juni 1981: Købt af Simon Møkster, Stavanger. Omdøbt til Strilborg.

December 1983: Købt af Odfjell Drilling & Consulting Co. A/S Bergen. Ombygget til moderskib for mini-ubåde og omdøbt til Deep Sea Inspector.

November 1987: Købt af Jostein Hevrøy, Stavanger/Haugesund. Omdøbt til Party.

December 1988: Købt af Erik Hansen, ombygget på Morsø Værft til restaurantskib. Omdøbt til Sagafjord.

Kendingsbogstaver: OXYZ, 7943079

Byggeår: 1957

Bygget af Holmens Værft, Risør, Norge (#85)

Bruttoregisterton 305 BT

Nettoregisterton 95 NT

Længde 38,7 meter

Bredde 7,0 meter

Dybdegang 2,1 meter

Godkendt til sejlads med 156 passagerer

Motor: 2*6 cylindre ”Deutz” 4T EV DM (KHD AG, Köln), 420 brutto HK, 1957

To lysmotorer

En nødmotor, som også anvendes til skibets bovtruster

Kontakt M/S Sagafjord

Du kan IKKE booke bord via nedenstående formular – brug vores booking system i stedet

Send os en mail

Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at sende os en email hvis du har spørgsmål, vi vil gøre vores bedste på at svare så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig/jer!

Information

Såfremt der ikke sejles, varsles det til alle bookede gæster!

Du finder os her

Vindeboder 18, 4000 Roskilde

Ta' en snak med os

Telefon 46 75 64 60

Eller skriv til os

info@sagafjord.dk