VELKOMMEN OM BORD PÅ SAGAFJORD!

Sagafjord er et skib fra 1950’erne, der oprindeligt blev bygget som passagerfærge i Norge, men som nu i mange år har sejlet på Roskilde Fjord og dannet ramme om fester og måltider som sejlende restaurant. Se vores sejlplan for 2017

 

Book et bord eller en sejltur online her

Book en mindeværdig dag

Vi glæder os til at ta’ imod jer – Sagafjord

Gavekort til Sagafjord

Et gavekort til Sagafjord kan bruges til betaling af forplejning og sejlads.

I vintermånederne kan gavekortet bestilles ved at sende en mail til info@sagafjord.dk eller ved at ringe på tlf: 46 75 64 60 tirsdag og torsdag mellem kl.12.00 og 15.00

SKIBET ER EN INSTITUTION I ROSKILDE

Der er mange traditioner forbundet med det gamle skib, og alt er, som det plejer, når Sagafjord sejler ud fra havnen i Roskilde. Fjorden fremstår –  som den altid har gjort –som inkarnationen af idyl i det sjællandske landskab med bakker, marker, kirkespir, blå bølger, fugle og høj himmel.

I 2015 fik køkkenet en kærlig fornyelse, da Cofoco rykkede ind bag gryderne i kabyssen og gav skibet et kulinarisk løft, og madens kvaliteter og sejladsens charme skulle gerne gå op i en højere enhed og skabe en helt særlig oplevelse for gæsterne.

Det handler ikke kun om maden eller sejlturen – det handler om den unikke helhedsoplevelse, vi på Sagafjord kan tilbyde vores gæster.

LIDT OM COFOCO

Siden år 2000 har Cofoco leveret folkelig gastronomi i København. I 2004 slog Restaurant Cofoco dørene op på Abel Cathrines Gade 7, og siden har Cofoco åbnet 14 restauranter, som dækker over alt fra det franske, italienske, sydamerikanske, japanske til det nordiske køkken. Udover restauranter laver Cofoco også convenience food til de store danske supermarkeder.

Banner_groen_99x32

KØKKENET SERVERER KLASSISKE RETTER

Cofoco har danske rødder, der ikke fornægter sig, men blikket er vendt ud mod verden, og det kan man se og smage.

Menuen er baseret på elskede nordiske råvarer – såsom laks, rabarber, æbler, svampe, rejer – og tilberedt efter fransk og sydeuropæisk forbillede. Menuerne er sammensat, så det praktisk kan lade sig gøre fra skibets kabys, og så ventetiden for gæsten er minimal, selv om skibet er fuldt med gæster.

Til frokost serveres kolde og lune småretter, der deles mellem gæsterne ved bordet. Aftenmenuen serveres med det samme delekoncept, hvor maden kommer ind på fade og i skåle, og hvor man deler med de andre ved bordet. Om Eftermiddagen får du mulighed for at smage kokkens udvalg af lækre kager. Vi serverer en lækker kageanretning, som du og din søde tand sent vil glemme.

Drikkevarekortet byder gæsterne på alt fra liflige champagnebobler, sprøde hvidvine over mere solide rødvine til kolde øl, snaps og ikke mindst Cognac & Bailey til kaffen.

Fra den 16. august har vi fået ny spændende menu

FROKOST:

185 kr

KAFFE/KAGE:

90 kr

AFTEN:

295 kr

BØRNEMENU:

95 kr

DAGENS DESSERT:

Fra 50 kr

OBS! Rederiet opkræver billetpris for sejladsen. Se priserne her

SELSKABER

Skibet kan også være en anderledes kulisse for konferencer, business-arrangementer og større selskaber. Vi har plads til 150 gæster.

De maritime omgivelser og sejlturen med den fantastiske udsigt fra fjordsiden er perfekt til en anderledes afholdelse af et arrangement eller møde. Er der noget særligt, der skal fejres, så kan du lade Sagafjord danne rammerne om din fest på vandet: konfirmationer, fødselsdage, bryllupper eller andre store begivenheder.

KONTAKT OS

eller kontakt vores selskabsbooker på:
46 75 64 60 for at høre mere om mulighederne.

PRAKTISK INFO

BILLETPRISER (SEJLADS):

Pris for voksne kr. 125,-

Pris børn under 10 år kr. 74,-

BETALING:

Vi modtager kontanter og kreditkort. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kreditkort-selskabets gebyr. Ved firmaarrangementer og større selskaber tilbyder vi naturligvis at fremsende en faktura på arrangementet.
r

HUNDE:

Det er desværre ikke tilladt at have hunde med om bord på Sagafjord (førerhunde dog undtaget).

HANDICAPPEDE:

Vi modtager gerne gangbesværede og kørestolsbrugere, men skibets døre er desværre for smalle til el-kørestole.

Oplys venligst ved bordreservation, om der er gangbesværede eller kørestolsbrugere i selskabet – så tager vi højde for dette ved bordplaceringen.

PARKERING & TRANSPORT:

Det er muligt at parkere på den store parkeringsplads ved Vikingeskibsmuseet. Bus 203 kører fra Roskilde Station til havnen.
R

TURGÆSTER

Fra 21. maj til 27. august tager vi turgæster ombord, til øverste dæk!

Det er på kaffeturene fra 13.30-15.00 og 15.00-16.30 jf. sejlplan.

  • Voksne: kr. 125,-
  • Børn 2-10 år: kr. 74,-
=

SEJLTIDER

Sæsonen starter den 1. april

Kompromisløs renovering
Efter Erik Hansens ombygning af skibet, for 27 år siden, har mere end 700.000 gæster været ombord på Sagafjord og det slider på skibet, og derfor var det også en tiltrængt renovering, som ejeren af skibet, Winnie Liljeborg, nu har færdiggjort med blandt andet nye spisesaloner, køkken, soldæk og  totalrenoverede motorer, der vil holde kedlen i kog i mange år fremover. Renoveringen er foretaget i 2015 og 2016 og er gennemført af Assens og Søby Værft.

Marts 1957: Leveret som bil-/passagerfærge til HSD, Bergen. Skibet blev døbt Halsnøy. Sejlede på Kvinnheraruten i HSD frem til 1981.

Juni 1981: Købt af Simon Møkster, Stavanger. Omdøbt til Strilborg.

December 1983: Købt af Odfjell Drilling & Consulting Co. A/S Bergen. Ombygget til moderskib for mini-ubåde og omdøbt til Deep Sea Inspector.

November 1987: Købt af Jostein Hevrøy, Stavanger/Haugesund. Omdøbt til Party.

December 1988: Købt af Erik Hansen, ombygget på Morsø Værft til restaurantskib. Omdøbt til Sagafjord.

Kendingsbogstaver: OXYZ, 7943079

Byggeår: 1957

Bygget af Holmens Værft, Risør, Norge (#85)

Bruttoregisterton 305 BT

Nettoregisterton 95 NT

Længde 38,7 meter

Bredde 7,0 meter

Dybdegang 2,1 meter

Godkendt til sejlads med 156 passagerer

Motor: 2*6 cylindre ”Deutz” 4T EV DM (KHD AG, Köln), 420 brutto HK, 1957

To lysmotorer

En nødmotor, som også anvendes til skibets bovtruster

Kontakt M/S Sagafjord

Du kan IKKE booke bord via nedenstående formular – brug vores booking system i stedet

Send os en mail

Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at sende os en email hvis du har spørgsmål, vi vil gøre vores bedste på at svare så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig/jer!

Information

Såfremt der ikke sejles, varsles det til alle bookede gæster!

Du finder os her

Vindeboder 18, 4000 Roskilde

Ta' en snak med os

Telefon 46 75 64 60

Eller skriv til os

info@sagafjord.dk