Julefrokost & Julegalla
9-retters julemenu 650,- kr.
Første servering
- Karrysild – vagtelæg – perleløg – sennepsfrø – kapers
- Gravad laks – tang – løvstikke – glaskål – malt
- Skaldyrssalat – kål
- Råvildt – svampe – brombær – vintersalater
Anden servering
- Dansk and – blommer – løg
- Gris – æbler – havtorn – palmekål
- Kartofler – figner – kål – gedeost
Dessert/ost
- Ris a la mande – kirsebær
- Oste – dadler
Tilkøb
Øl/snaps udvalgt til menu – 350,- kr.
- 4 øl fra lokale brygmestre udvalgt specielt til menuen
- 2 snaps fra egen produktion
Snaps af 2 cl. 55 kr,-
- Havtorn - tang
- Krondild
- Jul – svesker – stjerneanis – vilde æbler
Praktisk information
Konceptet bliver tre-retters sharedinner med juleinspirerede retter, som afspejler de omgivelser vi er i – havet, fjorden og de omkringliggende marker.
- 3-retters julemenu 650 kr,-
- Vi har plads til ca. 90 gæster
- Festen varer fra kl. 17-23
- Skibet ligger i havnen under herlighederne
VEGETARISK FROKOST
Frokost 285,- kr.
- Surdejshvedebrød og rugbrød + smør med Læsøsydesalt og tangstøv
- Asparges og æg med sennepsfrø, syltet skalotter
- Kartoffelsalat vendt med, rygeost og radiser
- Nøddepaté med solbærsyltede perleløg og rysteribs
- Grøntsagsbaseret pålæg med friske ærter, små gulerødder, citronmayo og urter
- Blå kornblomst og fast ost med saltkrystaller Fyrtårnet, Citronsaltede mandler rabarberkompot
* Bemærk: Vi imødekommer diæter og allergier, såfremt de er oplyst ved reservation. Er intet oplyst, er menuen fast og vi har ikke mulighed for at lave ændringer på dagen.
VEGETARISK AFTENMENU
Aftenmenu 395,- kr.
- Surdejshvedebrød + smør med Læsøsydesalt og tangstøv
Forret
- Asparges-toast med grillet citronmayo og fennikelcrudité
Hovedret
- Glaserede persillerødder fra Søris med sprød kål og hasselnøddesaucener. Nye kartofler, løvtikkecreme og syltede rabarber
Dessert
- Havtornsorbet med bagt hvid chokolade og nøddemalto