Jul på sagafjord
A la carte frokost i julen
Som noget nyt ligger Sagafjord til kaj og holder åbent for frokostgæster fredag, lørdag og søndag kl. 11.30-16.00 (køkkenet lukker kl 15.00). Kig forbi på havnen eller resevere bord via hjemmesiden.
Vi gør jer opmærksom på at skibet ligger til kaj hele vinteren, og sejler derfor ikke fra den 3. november og resten af 2025
Er i et større selskab på over 14 personer, skal i forudbestille gennem bookingen.
Fredag d. 14 november til og med søndag d. 21. december
Julens smørrebrød
Vi serverer smørrebrød med julen som inspiration. Hvert smørrebrød er lavet med respekt for råvareren og håndværket.
Sildeanretning
Sagafjords stegte sild med sennepsmayonnaise og sylt
Karrymarineret sild med skalotteløg, æblekompot og pisket cream fraiche
Marineret sild med æg, rødløg, kapers og dild
195 kr.
Stegte sild
Stegte sild med syltede sennepsfrø, sennepsmayonnaise, syltede løg, kapersbær og dildsauce. Serveret på rugbrød med krydderfedt
175 kr.
Svampetoast
Svampe a la creme med sprød grønkål, vesterhavsost og syltede stikkelsbær. Serveret med smørstegt surdejsbrød
185 kr.
Græskarmaden
Hårdt bagt græskar og stegt kål med havtornemulsion, syltede havtorn, græskar og havgus. Serveret på smørstegt surdejsbrød
165 kr.
Rillette af glad gris
Rillette på gris fra Bertels Gris og rødder anrettet på syrnet spidskål, persillemayonnaise, æble og stegt palmekål. Serveret på rugbrød
185 kr.
Ost
Rød Løber fra Arla Unika med æble og stikkelsbærkompot
85 kr.
Sagafjords Ris a la mande
Ris a la mande med kirsebærsauce
95 kr.













Hold jeres årlige Julefrokost i Roskilde på Sagafjord
Sagafjords julefrokost foregår til kaj i Roskilde havn ombord på vores smukke gamle skib. Salonen lejes efter aftale. Der tages hensyn til individuelle ønsker og hensyn. Menuerne er kreeret af vores dygtige kokke og skal forudbestilles gennem booking. Se menuerne herunder. Dato og ankomsttid aftales med booking. Arrangementet skal senest slutte kl. 23.00.
Vi gør jer opmærksom på at skibet ligger til kaj hele vinteren, og sejler derfor ikke fra den 3. november og resten af 2025
Aftenmenuen gælder kun for selskaber over 25 personer, hvoraf menuen skal forudbestilles igennem bookingen.
VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER VELKOMMEN TIL EN UNIK JULEFROKOST I ROSKILDE BASERET PÅ RÅVARER FRA LOKALOMRÅDET
AftenMenu
Starters
Stegte sild med garniture
Karrymarineret sild med æblekompot
Marineret sild med æg og lir
Paneret kuller fra Færøerne – rosenkål – porre – urtemayonnaise
Hovedmenu
Rullesteg af økologisk gris fra Bertels Gris & syrnet rødkål
Grønkålssalat – syltede ribs – græskar – mormordressing
Rugbrød – surdejsbrød – smør – krydderfedt
Sødt
Sagafjords Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris pr. kuvert
450 kr.
tilkøb
Ost
Rød Løber fra Arla Unika med æble og stikkelsbærkompot
45 kr. pr. kuvert
Gløgg
Sagafjords hjemmelavet rødvinsgløgg
85 kr.
Vi gør jer opmærksom på at skibet ligger til kaj hele vinteren, og sejler derfor ikke fra den 3. november og resten af 2025.
FrokostMenu
Starters
Sagafjords stegte sild – sennepsmayonnaise – sylt
Karrymarineret sild – skalotteløg – æblekompot – pisket cream fraiche
Marineret sild – æg – rødløg – kapers – dild
Hovedmenu
Rillette af økologisk gris fra Bertels Gris
Rødder anrettet på syrnet spidskål – persillemayonnaise – æble – stegt palmekål – serveret på rugbrød
Sødt
Sagafjords Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris pr. kuvert
375 kr.
tilkøb
Ost
Rød Løber fra Arla Unika med æble og stikkelsbærkompot
45 kr. pr. kuvert
Gløgg
Sagafjords hjemmelavet rødvinsgløgg
85 kr.












