Jul på sagafjord
Hold jeres årlige Julefrokost i Roskilde på Sagafjord
Sagafjords julefrokost foregår i Roskilde havn ombord på vores smukke gamle skib. Salonen lejes efter aftale. Der tages hensyn til individuelle ønsker og hensyn. Menuen er kreeret af vores dygtige kokke og kan ses her under. Dato og ankomsttid aftales med booking.
Vi gør jer opmærksom på at arrangement senest skal slutte kl. 23.00
VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER VELKOMMEN TIL EN UNIK JULEFROKOST I ROSKILDE BASERET PÅ RÅVARER FRA LOKALOMRÅDET
Menu
Starters
Stegte sild med garniture
Karrymarineret sild med æblekompot
Marineret sild med æg og lir
Paneret kuller fra Fæøerne – rosenkål – porre – urtemayonaise
Hovedmenu
Rullesteg af økologisk gris fra Bertels Gris & syrnet rødkål
Grønkålssalat – syltede ribs – græskar – mormorressing
Rugbrød – surdejsbrød – smør – krydderfedt
Sødt
Sagafjords Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris pr. kuvert
450 kr.
tilkøb
Ost
Rød Løber fra Arla Unika med æble og stikkelsbærkompot
45 kr. pr. kuvert
Gløgg
Sagafjords hjemmelavet rødvinsgløgg
85 kr.













A la carte frokost i julen
Som noget nyt holder Sagafjord åbent for frokostgæster fredag, lørdag og søndag kl. 11.00-16.00 (køkkenet lukker kl 15.00). Kig forbi på havnen eller resevere bord via hjemmesiden.
Fredag. 14 november til og med søndag d. 21. december
Julens smørrebrød
Vi servere smørrebrød med julen som inspiration. Hvert smørrebrød er lavet med respekt for råvareren og håndværket.
Sildeanretning
Sagafjords stegte sild med sennepsmayonnaise og sylt
Karrymarineret sild med skalotteløg, æblekompot og pisekt cream fraiche
Marineret sild med æg, rødløg, kapers og dild
195 kr.
Stegte sild
Stegte sild med syltede sennepsfrø, sennepsmayonnaise, syltede løg, kapersbær og dildsauce. Serveret på rugbrød med krydderfedt
175 kr.
Svampetoast
Svampe a la creme med sprød grønkål, vesterhavsost og syltede stikkelsbær. Serveret med smørssegt surdejsbrød
185 kr.
Græskarmaden
Hårdt bagt græskar og stegt kål med havtornemulsion, syltede havtorn, græskar og Havgus. Serveret på smørgstegt surdejsbrød
165 kr.
Rillette af glad gris
Rillette på gris fra Bertels Gris og rødder anrettet på syrnet spidskål, persillemayonnaise, æble og stegt palmekål. Serveret på rugbrød
185 kr.
Ost
Rød løber fra Arla Unika med æble og stikkelsbærkompot
85 kr.
Sagafjords Ris a la mande
Ris a la mande med kirsebærsauce
95 kr.












