A la carte frokost i julen

Som noget nyt ligger Sagafjord til kaj og holder åbent for frokostgæster fredag, lørdag og søndag kl. 11.30-16.00 (køkkenet lukker kl 15.00). Kig forbi på havnen eller resevere bord via hjemmesiden. 

Vi gør jer opmærksom på at skibet ligger til kaj hele vinteren, og sejler derfor ikke fra den 3. november og resten af 2025

Er i et større selskab på over 14 personer, skal i forudbestille gennem bookingen.

Fredag d. 14 november til og med søndag d. 21. december

Julens smørrebrød

Vi serverer smørrebrød med julen som inspiration. Hvert smørrebrød er lavet med respekt for råvareren og håndværket.

Sildeanretning 

Sagafjords stegte sild med sennepsmayonnaise og sylt

Karrymarineret sild med skalotteløg, æblekompot og pisket cream fraiche

Marineret sild med æg, rødløg, kapers og dild

195 kr.

Stegte sild

Stegte sild med syltede sennepsfrø, sennepsmayonnaise, syltede løg, kapersbær og dildsauce. Serveret på rugbrød med krydderfedt

175 kr. 

Svampetoast

Svampe a la creme med sprød grønkål, vesterhavsost og syltede stikkelsbær. Serveret med smørstegt surdejsbrød

185 kr.

Græskarmaden

Hårdt bagt græskar og stegt kål med havtornemulsion, syltede havtorn, græskar og havgus. Serveret på smørstegt surdejsbrød

165 kr.

Rillette af glad gris

Rillette på gris fra Bertels Gris og rødder anrettet på syrnet spidskål, persillemayonnaise, æble og stegt palmekål. Serveret på rugbrød

185 kr.

Ost

Rød Løber fra Arla Unika med æble og stikkelsbærkompot

85 kr.

Sagafjords Ris a la mande

Ris a la mande med kirsebærsauce

95 kr.

Hold jeres årlige Julefrokost i Roskilde på Sagafjord

Sagafjords julefrokost foregår til kaj i Roskilde havn ombord på vores smukke gamle skib. Salonen lejes efter aftale. Der tages hensyn til individuelle ønsker og hensyn. Menuerne er kreeret af vores dygtige kokke og skal forudbestilles gennem booking. Se menuerne herunder. Dato og ankomsttid aftales med booking. Arrangementet skal senest slutte kl. 23.00.

Vi gør jer opmærksom på at skibet ligger til kaj hele vinteren, og sejler derfor ikke fra den 3. november og resten af 2025

Aftenmenuen gælder kun for selskaber over 25 personer, hvoraf menuen skal forudbestilles igennem bookingen.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER VELKOMMEN TIL EN UNIK JULEFROKOST I ROSKILDE BASERET PÅ RÅVARER FRA LOKALOMRÅDET

AftenMenu

Starters

Stegte sild med garniture

Karrymarineret sild med æblekompot

Marineret sild med æg og lir

Paneret kuller fra Færøerne – rosenkål – porre – urtemayonnaise

Hovedmenu

Rullesteg af økologisk gris fra Bertels Gris  & syrnet rødkål

Grønkålssalat – syltede ribs – græskar – mormordressing

Rugbrød – surdejsbrød – smør – krydderfedt

Sødt

Sagafjords Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr. kuvert

450 kr.

tilkøb

Ost

Rød Løber fra Arla Unika med æble og stikkelsbærkompot

45 kr. pr. kuvert

Gløgg

Sagafjords hjemmelavet rødvinsgløgg

85 kr.

Vi gør jer opmærksom på at skibet ligger til kaj hele vinteren, og sejler derfor ikke fra den 3. november og resten af 2025.

FrokostMenu

Starters

Sagafjords stegte sild – sennepsmayonnaise – sylt

Karrymarineret sild – skalotteløg – æblekompot – pisket cream fraiche

Marineret sild – æg – rødløg – kapers – dild

Hovedmenu

Rillette af økologisk gris fra Bertels Gris 

Rødder anrettet på syrnet spidskål – persillemayonnaise – æble – stegt palmekål – serveret på rugbrød

Sødt

Sagafjords Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr. kuvert

375 kr.

tilkøb

Ost

Rød Løber fra Arla Unika med æble og stikkelsbærkompot

45 kr. pr. kuvert

Gløgg

Sagafjords hjemmelavet rødvinsgløgg

85 kr.