Hold jeres årlige Julefrokost i Roskilde på Sagafjord

Sagafjords julefrokost foregår i Roskilde havn ombord på vores smukke gamle skib. Salonen lejes  efter aftale. Der tages hensyn til individuelle ønsker og hensyn. Menuen er kreeret af vores dygtige kokke og kan ses her under. Dato og ankomsttid aftales med booking.

Vi gør jer opmærksom på at arrangement senest skal slutte kl. 23.00

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER VELKOMMEN TIL EN UNIK JULEFROKOST I ROSKILDE BASERET PÅ RÅVARER FRA LOKALOMRÅDET

Menu

Starters

Stegte sild med garniture

Karrymarineret sild med æblekompot

Marineret sild med æg og lir

Paneret kuller fra Fæøerne – rosenkål – porre – urtemayonaise

Hovedmenu

Rullesteg af økologisk gris fra Bertels Gris  & syrnet rødkål

Grønkålssalat – syltede ribs – græskar – mormorressing

Rugbrød – surdejsbrød – smør – krydderfedt

Sødt

Sagafjords Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris pr. kuvert

450 kr.

tilkøb

Ost

Rød Løber fra Arla Unika med æble og stikkelsbærkompot

45 kr. pr. kuvert

Gløgg

Sagafjords hjemmelavet rødvinsgløgg

85 kr.

A la carte frokost i julen

Som noget nyt holder Sagafjord åbent for frokostgæster fredag, lørdag og søndag kl. 11.00-16.00 (køkkenet lukker kl 15.00). Kig forbi på havnen eller resevere bord via hjemmesiden.

Fredag. 14 november til og med søndag d. 21. december

Julens smørrebrød

Vi servere smørrebrød med julen som inspiration. Hvert smørrebrød er lavet med respekt for råvareren og håndværket.

Sildeanretning 

Sagafjords stegte sild med sennepsmayonnaise og sylt

Karrymarineret sild med skalotteløg, æblekompot og pisekt cream fraiche

Marineret sild med æg, rødløg, kapers og dild

195 kr.

Stegte sild

Stegte sild med syltede sennepsfrø, sennepsmayonnaise, syltede løg, kapersbær og dildsauce. Serveret på rugbrød med krydderfedt

175 kr. 

Svampetoast

Svampe a la creme med sprød grønkål, vesterhavsost og syltede stikkelsbær. Serveret med smørssegt surdejsbrød

185 kr.

Græskarmaden

Hårdt bagt græskar og stegt kål med havtornemulsion, syltede havtorn, græskar og Havgus. Serveret på smørgstegt surdejsbrød

165 kr.

Rillette af glad gris

Rillette på gris fra Bertels Gris og rødder anrettet på syrnet spidskål, persillemayonnaise, æble og stegt palmekål. Serveret på rugbrød

185 kr.

Ost

Rød løber fra Arla Unika med æble og stikkelsbærkompot

85 kr.

Sagafjords Ris a la mande

Ris a la mande med kirsebærsauce

95 kr.