Hos Restaurant Sagafjord serverer vi mad tilberedt af sæsonens lokale råvarer. Råvarerne er nøje udvalgt fra lokale producenter omkring fjorden og dens opland. Vil du høre mere om producenterne for vores råvarer, kan du se mere her.

Fra den 14. november til den 21. december holder vi juleåbent med smørrebrød inspireret af julen. Se menukortet her

AFTENMENU

Serveres torsdag til lørdag kl. 18.00
01. maj- 30. maj
Se kommende sæsoners menu
  • Sæson menu475,-

    Linefanget hellefisk – linefanget kuller – strandkrabbe – løg – rug – strandurter

    Kalve frikassé – spæde grøntsager – kartofler – brunet smør – kapers – løg – salat

    Fløderand – jordbær – hvid chokolade

  • Pescetar menu475,-

    Linefanget hellefisk – linefanget kuller – strandkrabbe – løg – rug – strandurter

    Kuller – grøntsagsfrikassé – spæde grøntsager – kartofler – brunet smør – kapers – løg – salat

    Fløderand – jordbær – hvid chokolade

  • Vegetarmenu475,-

    Kold ærtesuppe – ærter – asparges – surdejscroutoner

    Grøntsagsfrikassé – spæde grøntsager – kartofler – brunet smør – kapers – løg – salat

    Fløderand – jordbær – hvid chokolade

     
    Børnemenu275,-

    Rodfrugtchips – mandler – dip

    Kalve frikassé – spæde grøntsager – kartfoler – brunet smør – kapers – løg – salat

    Isdessert 

  • Sæson menu475,-

    Carpaccio af kuller – solmodne tomater – vinaigrette – friske urter

    Grisekæber – mos – Kirstens kål græskar – ribs – mormordressing – sauce blanquette

    Æbletrifli – fløde – hasselnød 

  • Pescetar menu475,-

    Carpaccio af kuller – solmodne tomater – vinaigrette – friske urter

    Kuller – mos – Kirstens kål græskar – ribs – mormordressing – sauce blanquette

    Æbletrifli – fløde – hasselnød

  • Vegetarmenu475,-

    Carpaccio af knoldselleri– solmodne tomater – vinaigrette – friske urter

    Braiserede svampe – mos – Kirstens kål – græskar – ribs – mormordressing – svampesauce

    Æbletrifli – fløde – hasselnød

     
    Børnemenu275,-

    Rodfrugtchips – mandler – dip

    Grisekæber – mos – Kirstens kål – græskar – ribs – mormordressing

    Isdessert