Smagen af Fjordlandet
Hos Restaurant Sagafjord serverer vi mad tilberedt af sæsonens lokale råvarer. Råvarerne er nøje udvalgt fra lokale producenter omkring fjorden og dens opland. Vil du høre mere om producenterne for vores råvarer, kan du se mere her.
FROKOSTMENU
Serveres fredag og lørdag kl. 12.00
(Fås i både glutenfri, laktosefri og vegansk version)
-
Sagafjords stjerneskud og dagens dessert 350,-
Kuller fra Færøerne - Hvidvinsdampede line blåmuslinger - Sæsonens grøntsager - Tangkaviar & purløgs sauce - Surdejsbrød
-
Kaptajnens kartoffelmad og dagens dessert 350,-
Økologiske kartofler - Urtepesto Bacon fra Birthesminde - Urtemayonaise - syltede løg - Gammel knas ostecreme - Tangchips - Vesterhavsost - Økologisk rugbrød
-
Tilkøb: dagens sild 75,-
April-maj: Stegte sild med rabarber, purløgsmayonnaise, syltede perleløg og estragon.
Serveret m. rugbrød, smør og krydderfedt.
Juni-juli: Stegte sild med rygeostcreme, syltede lokale grøntsager, skalotteløg og dild.
Serveret m. rugbrød, smør og krydderfedt
August-september: Solbærsild m. pisket creme fraiche, kapersbær, skalotteløg, æg og dild.
Serveret m. rugbrød, smør og krydderfedt -
Børnemenu 250,-
Fiskefrikadeller af Kuller - Grov remoulade - Grøntsagsstave
Efterfulgt af en isdessert m. vanilje, chokolade og vaffel






AFTENMENU
Serveres torsdag til lørdag kl. 18.00
-
Sæsonen menu 475,-
Mosaik af hvid fisk – Sæsonens syltede grøntsager - Sprøde tangchips - Friske urter - Cream fraiche sauce med purløg & tangkaviar.
Langtidsbraiseret grisekæber i øl fra Herslev Bryghus - Cremet kartoffel-jordskokkemos - Stegt grønkål - Bagt spidskål - Brunet smør, syrlige ribs og en klassisk mormordressing
Sensommertrifli – Frugt - Bær - Makroner - Crème anglaise -
Pescetar menu 475,-
Mosaik af hvid fisk – Sæsonens syltede grøntsager - Sprøde tangchips - Friske urter - Cream fraiche sauce med purløg & tangkaviar.
Krogfanget kuller fra Færøerne - Sauce blanquette - Sprøde grøntsager - Friske urter
Sensommertrifli – Frugt - Bær - Makroner - Crème anglaise -
Vegetar menu 475,-
Mosaik af grillet porre – Syltede grøntsager - Sprøde tangchips - Friske urter - Cream fraiche sauce med purløg & tangkaviar.
Bygotto – Cremet perlebyg og perlespelt - Stegte grøntsager - Vesterhavsost - Friske urter
Sensommertrifli – Frugt - Bær - Makroner - Crème anglaise -
Børnemenu 250,-
Fiskefrikadeller af Kuller - Grov remoulade - Grøntsagsstave
Efterfulgt af en isdessert m. vanilje, chokolade og vaffel
Se kommende sæsoners menu
- Sæson menu475,-
Mosaik af hvid fisk – Syltede grøntsager – Sprøde tangchips – Friske urter – Cream fraiche sauce med purløg & tangkaviar.
Langtidsbraiseret grisekæber i øl fra Herslev Bryghus – Cremet kartoffel-jordskokkemos – Stegt grønkål – Bagt spidskål – Brunet smør, syrlige ribs og en klassisk mormordressing
Sensommertrifli – Frugt – Bær – Makroner – Crème anglaise
- Pescetar menu475,-
Mosaik af hvid fisk – Syltede grøntsager – Sprøde tangchips – Friske urter – Cream fraiche sauce med purløg & tangkaviar.
Krogfanget kuller fra Færøerne – Sauce blanquette – Sprøde grøntsager – Friske urter
Sensommertrifli – Frugt – Bær – Makroner – Crème anglaise
- Vegetarmenu475,-
Mosaik af grillet porre – Syltede grøntsager – Sprøde tangchips – Friske urter – Cream fraiche sauce med purløg & tangkaviar.
Bygotto – Cremet perlebyg og perlespelt – Stegte grøntsager – Vesterhavsost – Friske urter
Sensommertrifli – Frugt – Bær – Makroner – Crème anglaise
Børnemenu250,-Fiskefrikadeller af Kuller – Grov remoulade – Grøntsagsstave
Efterfulgt af en isdessert m. vanilje, chokolade og vaffel











SØNDAG
Alle søndage i hele sejlsæsonen
FOLKEKØKKEN
Den første tirsdag i hver måned – fra april til oktober