Smagen af Fjordlandet
Hos Restaurant Sagafjord serverer vi mad tilberedt af sæsonens lokale råvarer. Råvarerne er nøje udvalgt fra lokale producenter omkring fjorden og dens opland. Vil du høre mere om producenterne for vores råvarer, kan du se mere her.
Fra den 14. november til den 21. december holder vi juleåbent med smørrebrød inspireret af julen. Se menukortet her
FROKOSTMENU
Serveres fredag og lørdag kl. 12.00
(Fås i både glutenfri, laktosefri og vegansk version)
-
Højtbelagt smørrebrød med to slags fisk og dagens dessert 350,-
Fisk af to varianter - sæsonens salater og grønt grøntsager - creme fraiche sauce med tangkaviar - økologiske line blåmuslinger - Surdejsbrød
-
Kartoffelmad og dagens dessert 350,-
Økologiske kartofler - Birthesmindes bacon - urtemayonnaise - syltede løg - gammel knas ostecreme - sukkertang - Økologisk rugbrød
-
Tilkøb: dagens sild 75,-
April-maj: Stegte sild - rabarberkompot - purløgsmayonnaise - syltede løg - estragon
Serveret med rugbrød - smør - krydderfedt
Juni-juli: Stegte sild - rygeostcreme- syltede grønne jordbær - radiser - dild
Serveret med rugbrød - smør - krydderfedt
August-september: Solbærsild - pisket creme fraiche - kapersbær - skalotteløg, - æg - dild
Serveret med rugbrød - smør - krydderfedt -
Børnemenu 250,-
Kuller - kartofler - grov remoulade - grøntsagsstave - rugbrød
Efterfulgt af en isdessert






AFTENMENU
Serveres torsdag til lørdag kl. 18.00
-
Sæsonen menu 475,-
Kammusling fra skånsom fangst - glaskål fra Stensbølgård - lokale krydderurter - sauce med tangkaviar
Økologisk dansk kalveculotte - forårs grøntsager - Kirstens første salater - kartoffel - sauce bearnaise
Pavlova– rabarber - crème chantilly -
Pescetar menu 475,-
Kammusling fra skånsom fangst - glaskål fra Stensbølgård - lokale krydderurter - sauce med tangkaviar
Krogfanget kuller fra Færøerne - forårs grøntsager - Kirstens første salater - kartoffel - sauce blanquette
Pavlova– rabarber - crème chantilly -
Vegetar menu 475,-
Hvide asparges - sauce vierge - surdejscroutoner
Kålterrin - forårs grøntsager - Kirstens første salater - kartoffel - sauce blanquette
Pavlova– rabarber - crème chantilly -
Børnemenu 275,-
Rodfrugtchips - mandler - dip
Grisekæber - mos - Kirstens kål - græskar - ribs - mormordressing
Isdessert
Se kommende sæsoners menu
- Sæson menu475,-
Linefanget hellefisk – linefanget kuller – strandkrabbe – løg – rug – strandurter
Kalve frikassé – spæde grøntsager – kartofler – brunet smør – kapers – løg – salat
Fløderand – jordbær – hvid chokolade
- Pescetar menu475,-
Linefanget hellefisk – linefanget kuller – strandkrabbe – løg – rug – strandurter
Kuller – grøntsagsfrikassé – spæde grøntsager – kartofler – brunet smør – kapers – løg – salat
Fløderand – jordbær – hvid chokolade
- Vegetarmenu475,-
Kold ærtesuppe – ærter – asparges – surdejscroutoner
Grøntsagsfrikassé – spæde grøntsager – kartofler – brunet smør – kapers – løg – salat
Fløderand – jordbær – hvid chokolade
Børnemenu275,-Rodfrugtchips – mandler – dip
Kalve frikassé – spæde grøntsager – kartfoler – brunet smør – kapers – løg – salat
Isdessert
- Sæson menu475,-
Carpaccio af kuller – solmodne tomater – vinaigrette – friske urter
Grisekæber – mos – Kirstens kål græskar – ribs – mormordressing – sauce blanquette
Æbletrifli – fløde – hasselnød
- Pescetar menu475,-
Carpaccio af kuller – solmodne tomater – vinaigrette – friske urter
Kuller – mos – Kirstens kål græskar – ribs – mormordressing – sauce blanquette
Æbletrifli – fløde – hasselnød
- Vegetarmenu475,-
Carpaccio af knoldselleri– solmodne tomater – vinaigrette – friske urter
Braiserede svampe – mos – Kirstens kål – græskar – ribs – mormordressing – svampesauce
Æbletrifli – fløde – hasselnød
Børnemenu275,-Rodfrugtchips – mandler – dip
Grisekæber – mos – Kirstens kål – græskar – ribs – mormordressing
Isdessert











SØNDAG
Alle søndage i hele sejlsæsonen
FOLKEKØKKEN
Den første tirsdag i hver måned – fra april til oktober

