Hos Restaurant Sagafjord serverer vi mad tilberedt af sæsonens lokale råvarer. Råvarerne er nøje udvalgt fra lokale producenter omkring fjorden og dens opland. Vil du høre mere om producenterne for vores råvarer, kan du se mere her.

AFTENMENU

Serveres torsdag til lørdag kl. 18.00
03. august - 27. september
Se kommende sæsoners menu
  • Sæson menu475,-

    Mosaik af hvid fisk – Syltede grøntsager – Sprøde tangchips – Friske urter – Cream fraiche sauce med purløg & tangkaviar.

    Langtidsbraiseret grisekæber i øl fra Herslev Bryghus – Cremet kartoffel-jordskokkemos – Stegt grønkål – Bagt spidskål – Brunet smør, syrlige ribs og en klassisk mormordressing

    Sensommertrifli – Frugt – Bær – Makroner – Crème anglaise

  • Pescetar menu475,-

    Mosaik af hvid fisk – Syltede grøntsager – Sprøde tangchips – Friske urter – Cream fraiche sauce med purløg & tangkaviar.

    Krogfanget kuller fra Færøerne – Sauce blanquette – Sprøde grøntsager – Friske urter

    Sensommertrifli – Frugt – Bær – Makroner – Crème anglaise

  • Vegetarmenu475,-

    Mosaik af grillet porre – Syltede grøntsager – Sprøde tangchips – Friske urter – Cream fraiche sauce med purløg & tangkaviar.

    Bygotto – Cremet perlebyg og perlespelt – Stegte grøntsager – Vesterhavsost – Friske urter

    Sensommertrifli – Frugt – Bær – Makroner – Crème anglaise

     
    Børnemenu250,-

    Fiskefrikadeller af Kuller – Grov remoulade – Grøntsagsstave

    Efterfulgt af en isdessert m. vanilje, chokolade og vaffel