Restaurant på Roskilde Fjord

Vi har mulighed for at danne rammen om store fødselsdage, en hyggelig aften med vennerne, brylluppet eller blot en lækker frokost..

Spisested med traditioner

På M/S Sagafjord har vi mulighed for at danne rammen om store fødselsdage, en hyggelig aften med vennerne, brylluppet eller blot en lækker frokost. Alt dette foregår ombord på et flot og nyrenoveret skib fra 1950’erne. Det blev oprindeligt bygget som passagerfærge i Norge, men harnu i mange år sejlet på Roskilde Fjord og dannet ramme om fester, arrangementer og måltider som sejlende restaurant.

Vores familievenlige restaurant i Roskilde er stedet at tage hen, hvis maden skal være lækker, stemningen skøn og aftenen hyggelig. På vores restaurant sørger vi for en god aften for både store og små i spændende, maritim-inspirerede omgivelser og med et menukort, som ingen kan sige sig for kræsen til.

Udover dette er der mange traditioner forbundet med skibet når Sagafjord stævner ud fra kajen i Roskilde. Imens du nyder maden fra vores restaurant, tager vi dig på en opdagelse midt i Nationalparken, Skjoldungernes Land, nummer 5 i rækken. Parken blev indviet af H.K.H. Kronprins Frederik den 21. marts 2015 ved en stor folkefest.

Vi gør det nemt for dig, hvis du planlægger en tur på vores restaurant enten i aften eller inden for den nærmeste fremtid. Du har mulighed for at bestille et bord allerede nu, så du er helt sikker på, at der er plads til jer, jeres familie eller de nærmeste venner.

Tidligere
Næste
Google anmeldelser
4.4
js_loader

Book dit bord på vores restaurant

Kontakt os på telefon eller send os en e-mail og lad os tage imod din booking. Book gerne i god tid for at sikre, at vi har en god plads til jer.

Har du yderligere spørgsmål eller unikke ønsker til nogle underholdende oplevelser, er du velkommen ombord på skibet til en snak. Desuden kan du altid spise en lækker middag eller frokost i vores restaurant.

Selskaber

Skibet kan også være en anderledes kulisse for konferencer, business-arrangementer og større selskaber.

De maritime omgivelser og sejlturen med den fantastiske udsigt fra fjordsiden er perfekt til en anderledes afholdelse af et arrangement eller møde. Er der noget særligt, der skal fejres, så kan du lade Sagafjord danne rammerne om din fest på vandet: konfirmationer, fødselsdage, bryllupper eller andre store begivenheder.

Sagafjord er godkendt til at sejle med 156 passagerer.
Vi har plads til 142 siddende gæster i salonerne; Panorama (70), Saga (48) og Kaptajnen (24).