Restaurant på Roskilde Fjord

På M/S Sagafjord har vi mulighed for at danne rammen omkring store fødselsdage, en hyggelig aften med vennerne, brylluppet eller blot en lækker frokost.

Spisested med traditioner

På M/S Sagafjord har vi mulighed for at danne rammen omkring store fødselsdage, en hyggelig aften med vennerne, brylluppet eller blot en lækker frokost. Alt dette foregår ombord på et flot og nyrenoveret skib fra 1950’erne. Det blev oprindeligt bygget som passagerfærge i Norge, men som nu i mange år har sejlet på Roskilde Fjord og dannet ramme om fester, arrangementer og måltider som sejlende restaurant.

Vores familievenlige restaurant i Roskilde er stedet at tage hen, hvis maden skal være lækker, stemningen skøn og aftenen hyggelig. På vores restaurant sørger vi for en god aften for både store og små i spændende, maritim-inspirerede omgivelser og med et menukort, som ingen kan sige sig for kræsen til.

Udover dette er der mange traditioner forbundet med skibet når Sagafjord stævner ud fra kajen i Roskilde. Imens at du nyder maden fra vores restaurant tager vi dig på en opdagelse midt i Nationalparken, Skjoldungernes Land, nummer 5 i rækken. Parken blev indviet af H.K.H. Kronprins Frederik den 21. marts 2015 ved en stor folkefest.

sagafjord_bryllup06

Ring og book dit bord på vores restaurant

Vi gør det nemt for dig, hvis du planlægger en tur på vores restaurant enten i aften eller inden for den nærmeste fremtid. Du har mulighed for at bestille et bord allerede nu, så du er helt sikker på, at der er plads til jer, jeres familie eller de nærmeste venner. Kontakt os derfor på telefon 46756460 eller send os en e-mail på booking@sagafjord.dk og lad os tage imod din booking. Skulle du have unikke ønsker eller yderligere spørgsmål, så tager vi selvfølgelig gerne imod disse, enten over telefonen eller ved et møde ombord på skibet.