Job på Sagafjord

Sagafjord søger mandskab, der ikke er bange for bølgegang. Vi har travlt, når vi stævner ud fra Roskilde havn på M/S Sagafjord, og vi vil have de bedste folk om bord.

Vi leder efter tjenere, køkkenpersonale, matroser og bookingassistenter.

Du skal have lyst til arbejde i en virksomhed med en klar mission om at være bæredygtig og du skal evne at sætte gæsten i centrum og skabe oplevelser som er større end forventet.

Du skal være klar til at bidrage med dine kompetencer, levere super kundeservice, faglig stolthed og engagement som skal skabe en oplevelse på Roskilde Fjord.

Selv om vi har travlt, så planlægger vi med den rigtige bemanding som sikrer ordentlige arbejdsforhold.

Du er smilende, flittig, arbejdsom, og med løbeskoene snøret på.

Og en god hold spiller som har et godt overblik med fokus på detaljen. Du vil komme til at arbejde i en virksomhed som sætter ordentlighed i højsædet.

Løn efter dine kompetencer og du vil få udleveret alt tøj til arbejdet inklusiv sko. Sagafjord står for vask af dit tøj.

Tidligere
Næste

Tjenere, Køkkenpersonale, Matroser og Bookingassistenter

Send din ansøgning til:

Kystskipper, M/S Sagafjord

Rederiet Sagafjord søger en månedslønnet Skibsfører til sejlads med M/S Sagafjord i Roskilde Fjord.

Skibet sejler i dag- og aftentimerne, fra Roskilde Havn og i den sydlige del af Roskilde Fjord med ankomst igen på Roskilde Havn, på adressen Vindeboder 18, 4000 Roskilde.
Skibet er godkendt til at sejle med 156 passagerer, med sejltilladelse fra april til oktober. Sagafjord er bygget i 1957 og er godt vedligeholdt, og istandsat med moderne motorer idet skibets fremdrift nu er en dieselelektrisk løsning.

Du får ansvaret for skibet under sejlads. Din ansættelse varer 7-8 måneder om året, typisk fra marts til oktober. Du vil også få ansvaret for sejlads til og fra værft.

Du forventes at få ansættelse igen til næste sæson. Du må forvente færre timer i for- og efterår som i stedet leveres i de travle måneder om sommeren. Der kan forekomme arbejde i weekender. Det er ikke muligt at holde ferie i de travle måneder. Du optjener selvfølgelig ferie jf. ferieloven.

Du skal kunne samarbejde positivt med Køkkenchef, Driftschef og Inspektører for restauranten. Du kommer til at referere til den Administrerende Direktør og skal samarbejde med skibets Tekniske Leder og Designeret Person som har ansvaret for Skibet, Tørn og Service Management System. Du indtræder i ledergruppen sammen med den Tekniske Leder, Driftschefen, og Food And Beverage Manageren.

Ud over at føre skibet vil du også have opgaver som:

Det forventes, at du og besætning arbejder i præsentabel uniform under sejlads med gæster. Vi er et lille Rederi hvor alle skal kunne løse praktiske opgaver. Det betyder at vi forventer du er frisk på at kravle i en kedeldragt og være med til klargøringen af skibet før sæson og nedlukning og klargøring til at gå på værft.

For at komme i betragtning til stillingen skal du have gyldigt Sønæringsbevis, Sundheds bevis for søfarende, Bevis som Kystskipper, § 5 kursus Krisestyring og menneskelig adfærd, § 6 Passagersikkerhed, lastsikkerhed og skrogintegritet, § 7 kursus Tilrettelæggelse og afvikling af båd- og brandøvelser, Begrænset radiocertifikat i GMDSS (ROC).

Kystskipper, M/S Sagafjord

Hvis du har de nødvendige sejlpapirer og sikkerhedsuddannelser samt blå bog, og synes det her job er interessant, så send en ansøgning og CV til. Skriv ”Skipper” i emnefeltet.