Job på Sagafjord

Sagafjord søger mandskab, der ikke er bange for bølgegang. Vi har travlt, når vi stævner ud fra Roskilde havn på M/S Sagafjord, og vi vil have de bedste folk om bord.

Sagafjord søger medarbejdere til sæson 2022 med ansættelse fra april. Vi leder efter tjenere, køkkenpersonale, matroser og bookingassistenter.

Du skal have lyst til arbejde i en virksomhed med en klar mission om at være bæredygtig og du skal evne at sætte gæsten i centrum og skabe oplevelser som er større end forventet.

Du skal være klar til at bidrage med dine kompetencer, levere super kundeservice, faglig stolthed og engagement som skal skabe en oplevelse på Roskilde Fjord.

Selv om vi har travlt, så planlægger vi med den rigtige bemanding som sikrer ordentlige arbejdsforhold.

Du er smilende, flittig, arbejdsom, og med løbeskoene snøret på.

Og en god hold spiller som har et godt overblik med fokus på detaljen. Du vil komme til at arbejde i en virksomhed som sætter ordentlighed i højsædet.

Løn efter dine kompetencer og du vil få udleveret alt tøj til arbejdet inklusiv sko. Sagafjord står for vask af dit tøj.

Tidligere
Næste

Tjenere, Køkkenpersonale, Matroser og Bookingassistenter

Send din ansøgning til:

Driftschef til Restaurant Sagafjord

Sagafjord søger en Driftschef, som sammen med resten af crewet i restauranten skal sikre at vores gæster får den bedste oplevelse om bord. 

Som Driftschef får du ansvaret for, at den daglige drift af Restauranten forløber uden problemer. Du bliver bl.a. ansvarlig for at ansætte det nye tjenerteam samt opvaskere til sæsonen, oplæring af disse og sørge for, at de kommer på de lovpligtige kurser. 

Derudover bliver dine arbejdsopgaver bl.a.:

Derudover vil du løbende få et tæt samarbejde med bookingafdelingen, køkkenet og skibets besætning og være ansvarlig for afholdelse af møder med gæster, der skal afholde større arrangementer på Sagafjord.

2 til 3 inspektører vil referere til dig og de skal kunne lede restauranten i dit fravær.

Du refererer til den Administrerende Direktør og sidder i ledergruppe med Køkkenchefen, Leder Booking og den Tekniske leder af skibet.

Kystskipper, M/S Sagafjord

Hvis du har de nødvendige sejlpapirer og sikkerhedsuddannelser samt blå bog, og synes det her job er interessant, så send en ansøgning og CV til. Skriv ”Skipper” i emnefeltet.

Sagafjord søger Styrmænd til sæson 2022

Da vi har travlt, når vi stævner ud fra Roskilde Havn på M/S Sagafjord, vil vi have de bedste folk om bord!

Du skal have lyst til arbejde i en virksomhed med en klar mission om at være bæredygtig og at sætte gæsten i centrum, for dermed at skabe oplevelser, som er større end forventet. 

Du skal også være klar til at bidrage med dine kompetencer, samt med faglig stolthed og engagement levere en super kundeservice, som skaber en oplevelse på Roskilde Fjord.

Du er smilende, flittig og arbejdsom og finder det sjovt, at holde et skib som M/S Sagafjord i fin stand.

Som holdspiller, har du med et godt overblik, fokus på detaljen. Du sætter en ære i at være pænt uniformeret, service er din natur og du vil komme til at arbejde i en virksomhed, som sætter ordentlighed i højsædet. 

Måske du har forladt arbejdsmarkedet og er gået på pension, men stadig med lyst til, ind imellem, at bidrage med nogle arbejdsdage. Måske er du ansat i et andet rederi, men med ekstra fritid, og lyst til at tjene lidt mere.

Stillingen kan bestrides som timelønsansat eller månedslønnet i perioden april-september, med såvel indspadsering som afspadsering.

Vi tilbyder en hyggelig og smuk arbejdsplads, med ordnede forhold og en god omgangstone. 

For at komme i betragtning skal du have Sønæringsbevis

Lyder det interessant ?

Sagafjord har egen overenskomst med Sømændene 3F.

Lyder det interessant, så send din ansøgning til Carsten Rughave Stigaard på crs@sagafjord.dk

Om Sagafjord.

M/S Sagafjord er et Norsk skib fra 1957 som kom til Roskilde Havn i 1989 efter at være ombygget til restaurants skib. Igennem årene har mere end 800.000 gæster være ombord og inden for de sidste 5 år har skibet gennemgået en stor restaurering med nye saloner og faciliteter og skibet er udstyret med nye elmotorer og dermed langt mere bæredygtigt. 

Der er stolte traditioner på skibet og mange har deltaget i bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og barnedåb. Ved flotte somre, har vi op til 23.000 gæster ombord på en sæson. Siden 2020 har Sagafjord øget antallet af koncerter og andre oplevelser og fokus er også rettet mod børn. Se www.sagafjord.dk