Kære gæst

Forhold Covid-19

I henhold til retningslinjer af 14. maj 2020 ”Retningslinjer for ansvarlig indretning af restauranter, caféer, forlystelsesparker, hoteller og feriecentre m.v. i lyset af udbruddet af COVID-19” henstiller Sagafjord til at:

Seneste nyt – opdateret fredag den 14 aug.

Den 8. maj kom Regeringen med retningslinjer for åbningens fase 4. Sagafjord havde håbet og forventet en lettelse af restriktionerne om restaurant og koncerter. Restriktionerne er fortsat de samme som tidligere og vi må desværre afmelde nogle af gæsterne, som har tilmeldt sig Michala Høj/Søren Bødker Madsen, Stig Rossen, Lars Lilholt, Everybody´s Talking samt Popsi og Krelle.

Vi beklager ulejligheden.
De berørte gæster vil blive kontaktet og får pengene tilbage. På Sagafjord gør vi meget ud af hygiejnen for at sænke smitterisikoen og det er os meget på sinde at passe på jer gæster og os ansatte.

Respekter forsamlingsforbuddet, således at Sagafjord ikke servere for et selskab, der er større end den fastsatte grænse herfor. Et selskab bør kun bestå af personer, der i forvejen har tæt kontakt til hinanden og normalt ses på tilsvarende vis. Gæster skal ved booking af selskaber søger for at deres selskab lever op til dette.

Personer, der har symptomer på COVID-19 isolere sig i hjemmet og undlader sejlads. Personer der udviser symptomer bliver afvist.

Følge retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, herunder også retningslinjer for sygdom hos ”nære kontakter”.

Personalet guider og regulerer antal af gæster i de forskellige områder på skibet så ovenstående krav efterleves.

Hvis en gæst konstateres syg der gøres grundigt rent, der hvor den syge har opholdt sig. Hvis en gæst bliver syg skal gæsten straks give besætningen på Sagafjord besked.