Kære gæst

Forhold Covid-19

I henhold til myndighedernes retningslinjer vedr. COVID-19” henstiller Sagafjord til at:

Seneste nyt vedr. events

Grundet forsatte COVID-19-restriktioner må Sagafjord desværre afmelde nogle af gæsterne, som har tilmeldt sig Michala Høj/Søren Bødker Madsen, Stig Rossen, Lars Lilholt, Everybody´s Talking samt Popsi og Krelle.

Vi beklager ulejligheden.
De berørte gæster vil blive kontaktet og får pengene tilbage. På Sagafjord gør vi meget ud af hygiejnen for at sænke smitterisikoen og det er os meget på sinde at passe på jer gæster og os ansatte.

Myndighederne opfordre til at et selskab bør kun bestå af personer, der normalt ses på tilsvarende vis, det kan fx. være medlemmer af samme husstand og tilsvarende nære kontakter.

Respekter forsamlingsforbuddet, således at Sagafjord ikke serverer for et selskab, der er større end den fastsatte grænse herfor.

Personer, der har symptomer på COVID-19 isolerer sig i hjemmet og undlader sejlads. Personer der udviser symptomer bliver afvist.

Følge retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, herunder også retningslinjer for sygdom hos ”nære kontakter”.

Personalet guider og regulerer antal af gæster i de forskellige områder på skibet så ovenstående krav efterleves.

Gæster og ansatte kan benytte mundbind men det er ikke krav fra myndighedernes side da Sagafjord ikke hører under kollektiv trafik.

Hvis en gæst konstateres syg der gøres grundigt rent, der hvor den syge har opholdt sig. Hvis en gæst bliver syg skal gæsten straks give besætningen på Sagafjord besked.