Gør forretningsmødet til en uforglemmelig oplevelse i vores mødelokale

Tidligere
Næste

Sagafjord har indrettet et professionelt mødelokale, hvor nutidens krav til business, møder detaljernes tid fra 1950’erne.

Mødelokale med fantastisk udsigt

Øverst på skibet er vores mødelokale placeret i Kaptajnens salon, hvor der er udsigt til fjorden fra alle pladser. Vores mødelokale er indrettet i den maritime stil med blankpoleret messing og lakeret mahogni, og hvor der er installe­ret AV udstyr i høj kvalitet, tavler og flipovers. Det hele er godt skjult i specialbyggede skabe, som sikrer, at skibets smukke udseende ikke forsvinder.

M/S Sagafjord blev bygget i 1950’erne og har derfor en lang historie bag sig. Hun er for nyligt blevet gennemrenoveret, bl.a. med et unikt mødelokale i Kaptajnens salon. Når du skal afholde et møde i vores mødelokale, kommer du på opdagelse midt i Skjoldungernes Land, som er den eneste nationalpark på Sjælland. Du og dine gæster kommer på en sejltur, hvor du konstant er omgivet af flotte og unikke naturoplevelser. Mere inspirerende omgivelser og mødelokale skal man lede længe efter.  

Book et bord online

Mange muligheder med vores mødelokale

Vores mødelokale kan rumme op til 18 gæster i mødeopstilling og 24 i restaurantopstilling. Derfor kan det både bruges som konferencelokale, når du skal give dine vigtige forretningsforbindelser en smuk oplevelse under mødet, men det kan også bruges som det perfekte mødelokale, når dine medarbejdere skal have en god bid mad under mødet.

Mulighederne er mange i vores mødelokale, og derfor skal du ikke tøve med at ringe til os, da vi højst sandsynligt kan finde en god løsning for dit næste møde. Yderligere kan M/S Sagafjord rumme 142 gæster, hvis hele skibet tages i brug. Derfor kan vi sagtens finde en løsning, hvis du skal bruges mere plads end vores mødelokale.  

Kontakt os allerede i dag 

Hvis du går og leder efter et sted at afholde dit møde i nærheden af Roskilde og omegn, så kontakt os på telefon 73709900 eller send os en e-mail på booking@sagafjord.dk

Har du yderligere spørgsmål eller unikke ønsker til nogle uforglemmelige møder, skal du være velkommen ombord på skibet til at tage en snak.