Gør forretningsmødet til en uforglemmelig oplevelse i vores mødelokale

Sagafjord har indrettet et professionelt mødelokale, hvor nutidens krav til business, møder detaljernes tid fra 1950’erne.

Mødelokale med fantastisk udsigt

Øverst på skibet er vores mødelokale placeret i Kaptajnens salon, hvor der er udsigt til fjorden fra alle pladser. Vores mødelokale er indrettet i den maritime stil med blankpoleret messing og lakeret mahogni, og hvor der er installe­ret AV udstyr i høj kvalitet, tavler og flipovers. Det hele er godt skjult i specialbyggede skabe, som sikrer, at skibets smukke udseende ikke forsvinder.

M/S Sagafjord blev bygget i 1950’erne og har derfor en lang historie bag sig. Hun er for nyligt blevet gennemrenoveret, bl.a. med et unikt mødelokale i Kaptajnens salon. Når du skal afholde et møde i vores mødelokale, kommer du på opdagelse midt i Skjoldungernes Land, som er den eneste nationalpark på Sjælland. Du og dine gæster kommer på en sejltur, hvor du konstant er omgivet af flotte og unikke naturoplevelser. Mere inspirerende omgivelser og mødelokale skal man lede længe efter.

Mange muligheder med vores mødelokale

Vores mødelokale kan rumme op til 18 gæster i mødeopstilling og 24 i restaurantopstilling. Derfor kan det både bruges som konferencelokale, når du skal give dine vigtige forretningsforbindelser en smuk oplevelse under mødet, men det kan også bruges som det perfekte mødelokale, når dine medarbejdere skal have en god bid mad under mødet.

Mulighederne er mange i vores mødelokale, og derfor skal du ikke tøve med at ringe til os, da vi højst sandsynligt kan finde en god løsning for dit næste møde. Yderligere kan M/S Sagafjord rumme 142 gæster, hvis hele skibet tages i brug. Derfor kan vi sagtens finde en løsning, hvis du skal bruges mere plads end vores mødelokale.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du går og leder efter et sted at afholde dit møde i nærheden af Roskilde og omegn, så kontakt os gerne.

Har du yderligere spørgsmål eller unikke ønsker til nogle uforglemmelige møder, skal du være velkommen ombord på skibet til at tage en snak.

Selskaber

Skibet kan også være en anderledes kulisse for konferencer, business-arrangementer og større selskaber.

De maritime omgivelser og sejlturen med den fantastiske udsigt fra fjordsiden er perfekt til en anderledes afholdelse af et arrangement eller møde. Er der noget særligt, der skal fejres, så kan du lade Sagafjord danne rammerne om din fest på vandet: konfirmationer, fødselsdage, bryllupper eller andre store begivenheder.

Sagafjord er godkendt til at sejle med 156 passagerer.
Vi har plads til 142 siddende gæster i salonerne; Panorama (70), Saga (48) og Kaptajnen (24).

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.