Stegte sild med garniture
Karrymarineret sild med æblekompot
Marineret sild med æg og lir
Paneret kuller fra Fæøerne – rosenkål – porre – urtemayonaise
Rullesteg af økologisk gris fra Bertels Gris & syrnet rødkål
Grønkålssalat – syltede ribs – græskar – mormorressing
Rugbrød – surdejsbrød – smør – krydderfedt
Sagafjords Ris a la mande med kirsebærsauce
450,-
Rød Løber fra Arla Unika med æble og stikkelsbærkompot
Tilkøb 45 kr. pr. kuvert
Sagafjords hjemmelavet rødvinsgløgg
Tilkøb 85 kr. pr. kuvert
Sagafjords julefrokost foregår i havn ombord på vores smukke gamle skib. Salonen lejes ud efter aftale.
Dato og ankomsttid aftales med booking.
Vi gør jer opmærksom på at arrangement senest skal lukke kl 23.00
Kammuslinger fra skånsom fangst, syltet glaskål og vilde urter samt cremet sauce tilsmagt med tangkaviar
Økologisk dansk kalveculotte serveret med spæde smørsauterede forårsgrøntsager og salvie hertil sauce bearnaise, pommes Anna og forårssalater fra Stensbølgård vendt med frisk vinaigrette
Pavlova med rabarber i to tilberedninger og creme Chantilly
Timiansaltede mandler
Sicilianske nocellara oliven
Tilkøb 55 kr. pr. kuvert
Frokostsejlads
Afgang kl. 12.00 – 15.30
Aftensejlads
Afgang kl. 17.30 – 22.00
To retter (hovedret & dessert) 350,-
Tre retter (forret, hovedret & dessert) 500,-
Kære gæst,
Fredag den 25. april
får du 50% rabat på frokosten
ombord på Sagafjord
Gælder ikke drikkevarer og sejlads.