Bryllup til søs ombord på Sagafjord

Kærlighed er livet
Gør jeres bryllup til en romantisk oplevelse for livet.

Ombord på Sagafjord kan jeres drøm om et unikt og helt personligt stemningsfuldt bryllup gå i opfyldelse. På Sagafjord kan I opleve Danmarks smukkeste solnedgang og nyde hinanden, gode gæsters selskab og bryllupskagen i helt unikke rammer. Alt imens I sejler på den smukke Roskilde Fjord.

Smukke og historiske omgivelser til det helt særlige bryllup

Skibet er stilfuldt indrettet med saloner til både små intime selskaber og store overdådige fester. Desuden er Roskilde Fjord et af Danmark smukkeste og mest spændende fjordlandskaber. Imens I nyder bryllupsmenuen, er det muligt at se sæler, marsvin og de majestætiske havørne.

Desuden går livet på og omkring Roskilde Fjord helt tilbage til før Vikingetiden, og I vil mange steder kunne se spor fra menneskenes aktiviteter gennem tiderne. Store dele af vores vikingehistorie har sin oprindelse her i Roskilde Fjord, og hvis I er heldig, kan I møde Vikingemuseets skibe på fjorden.

De smukke fjordlandskaber og historien omkring Roskilde Fjord vil sætte et smukt præg på jeres bryllupsfest, samtidig med at vi sammen gør dagen til noget helt særligt.

Tidligere
Næste

Vielse ombord på Sagafjord

Det er også muligt at arrangere selve vielsen ombord på Sagafjord. Dette forudsætter blot, at I selv arrangerer præst eller giftefoged, som forestår selve vielsen.

Sejlplan for bryllupper

Ved bryllupsfester sejles efter vores sejlplan, som er opdelt således:

● Frokost kl. 12-14 eller 13.30-16

● Kaffe/Kage kl. 13.30-16 eller 15-16.30

● Middag aften kl. 18-21.30 eller 18.30-22

Hvis I ønsker ekstra tid før eller efter denne plan, kan dette tilkøbes i Panorama salon for 400,- pr. påbegyndt halve time, i Saga salon for 300,- pr. påbegyndt halve time og i Kaptajnens salon for 200,- pr. påbegyndt halve time.

Vi lukker for bryllupsselskaber kl.02.00.

Der er ikke mulighed for overnatning på Sagafjord, men der ligger et anbefalingsværdigt vandrehjem på Roskilde Havn, hvor I og jeres gæster kan overnatte.

Brudevals på soldækket

Ombord på Sagafjord kan I danse brudevals på soldækket som prikken over i’et ved jeres bryllupsfest. Hver gang vi arrangerer et bryllup, gør vi vores ypperste, for at det skal være en unik og personlig oplevelse for jer og jeres gæster. Vi bestræber os altid på at imødekomme jeres ønsker til forløbet, opdækningen, menuen, underholdning osv. På Sagafjord får I en personlig og oplevelsesrig dag på havet, som danner rammerne om jeres uforglemmelige bryllupsdag.

Musik til brylluppet

Musik på Sagafjord er også en mulighed ved jeres bryllupsfest. Vores saloner har dog begrænset plads til musikere. Bordene er tunge og kan ikke fjernes fra skibet.

I Panorama salon har vi plads til et band med højst fire musikere med ”normalt” udstyr. Dansegulvet giver plads til, at tre par kan danse ad gangen. Der er ikke plads til brudevals, men hvis vejret tillader det, kan brudevalsen danses på soldækket.

I Saga salon har vi plads til keyboard eller elektrisk klaver. Der er ikke plads til dans. Generelt må bands kun spille, når skibet ligger ved kaj, og lydstyrken skal holdes på et lavt niveau af hensyn til de familier, som der bor og opholder sig på havnen.

Sagafjord påtager sig ikke ansvar for medbragt elektronisk udstyr.

For 1.000.- kan Sagafjord tilbyde opsætning af musikanlæg. Lydkilden skal I selv medbringe, og den kan eksempelvis være en smartphone med mini Jack tilkobling. Playlister skal være downloadet på smartphone, da vi ikke kan garantere internetforbindelse i fjordens afkroge. Afspiller og playlister er jeres eget ansvar.

Playlistemusik må gerne spille under sejlads, men I skal naturligvis tage hensyn til eventuelle gæster i andre saloner.

Bryllupsmenu

Sagafjord tilbyder kulinariske oplevelser med vægt på kvalitet og lækker mad med fokus på bæredygtighed, økologiske råvarer og ingredienser fra lokale leverandører.

Vi tilbyder en 3-retters selskabsmenu, hvor I har flere forskellige valgmuligheder med hensyn til både forret, hovedret og dessert. I har selvfølgelig også mulighed for at tilvælge velkomstdrink, snacks og natmad mod betaling. Buffet er ikke en mulighed.

Vores 3-retters selskabsmenu koster 395,- pr. kuvert.

Priserne er inkl. moms, afgifter og betjening.

Kontakt os for mere information og planlægning af jeres bryllupsmenu.

Tre saloner – tre priser

Vi har tre forskellige saloner ombord på skibet, som I har mulighed for at leje til jeres drømmebryllup:

Panorama salon har plads til 70 gæster og lejes for 9.730,- Beløbet er for leje af salonen uanset antal gæster.

Saga salon har plads til 48 gæster og lejes for 6.672,- Beløbet er for leje af salonen uanset antal gæster.

Kaptajnens salon har plads til 24 gæster og lejes for 3.336,- Beløbet er for leje af salonen uanset antal gæster.

I har også mulighed for at leje hele skibet for 25.000,-, hvor vi sejler efter jeres ønsker i den sydlige del af Roskilde Fjord.

Tidligere
Næste

Kontakt os allerede i dag

Har du yderligere spørgsmål eller unikke ønsker til et uforglemmeligt bryllup, skal du være velkommen ombord på skibet til at tage en snak.