Børnemenu på Sagafjord

Vælg imellem

Sagafjords lune fiskefrikadelle, lavet af torskefilet og friske krydderurter, serveret med nyskåret citron og grov hjemmerørt remoulade

Lille bøf af økologisk oksemørbrad, hertil gnavegrønt og små smørstegte kartofler.

Stegt Kyllingebryst af økologisk kylling, hertil gnavegrønt og små smørstegte kartofler.

Dessert:
Hjemmebagt Pandekage med chokoladesauce og rørt vaniljeis.

Smukke og historiske omgivelser til det helt særlige bryllup

Skibet er stilfuldt indrettet med saloner til både små intime selskaber og store overdådige fester. Desuden er Roskilde Fjord et af Danmark smukkeste og mest spændende fjordlandskaber. Imens I nyder bryllupsmenuen, er det muligt at se sæler, marsvin og de majestætiske havørne.

Desuden går livet på og omkring Roskilde Fjord helt tilbage til før Vikingetiden, og I vil mange steder kunne se spor fra menneskenes aktiviteter gennem tiderne. Store dele af vores vikingehistorie har sin oprindelse her i Roskilde Fjord, og hvis I er heldig, kan I møde Vikingemuseets skibe på fjorden.

De smukke fjordlandskaber og historien omkring Roskilde Fjord vil sætte et smukt præg på jeres bryllupsfest, samtidig med at vi sammen gør dagen til noget helt særligt.

Tidligere
Næste

Sejlplan for bryllupper

Ved bryllupsfester sejles efter vores sejlplan, som er opdelt således:

● Frokost kl. 12-14 eller 13.30-16

● Kaffe/Kage kl. 13.30-16 eller 15-16.30

● Middag aften kl. 18-21.30 eller 18.30-22

Hvis I ønsker ekstra tid før eller efter denne plan, kan dette tilkøbes i Panorama salon for 400,- pr. påbegyndt halve time, i Saga salon for 300,- pr. påbegyndt halve time og i Kaptajnens salon for 200,- pr. påbegyndt halve time.

Vi lukker for bryllupsselskaber kl.02.00.

Der er ikke mulighed for overnatning på Sagafjord, men der ligger et anbefalingsværdigt vandrehjem på Roskilde Havn, hvor I og jeres gæster kan overnatte.

Musik til Maden?