Frokost på M/S Sagafjord

​Er du på udkig efter en lækker frokost i helt unikke omgivelser? Ombord på M/S Sagafjord i Roskilde kan du nyde en velsmagende frokost på udvalgte sejladser.

Smukke omgivelser på fjorden

Er du på udkig efter en lækker frokost i helt unikke omgivelser? Ombord på M/S Sagafjord i Roskilde kan du nyde en velsmagende frokost på udvalgte sejladser. Kom med på en af de populære frokostture på Roskilde Fjord og nyd en veltilberedt frokost.

Fra 2018 vil vi hos Sagafjord selv stå for et kulinarisk og spændende køkken og vi er i fuld gang med udarbejdelsen af menu samt koncept. Der vil blive lagt stor vægt på kvalitet og lækker mad med fokus på bæredygtighed i valg af lokale råvarer.

Fjorden fremstår – som den altid har gjort –som inkarnationen af idyl i det sjællandske landskab med bakker, marker, kirkespir, blå bølger, fugle og høj himmel.

Vi sejler midt i Nationalparken, Skjoldungernes Land – den eneste på Sjælland og nummer 5 i rækken. Nationalparken blev indviet den 21. marts 2015 af H.K.H. Kronprins Frederik ved en stor folkefest på Ledreborg Slot.

Sagafjord

Book dit bord til frokost

Hvis du går og planlægger en tur til vores restaurant enten i aften eller inden for de næste par dage, så kan du bestille bord allerede nu. Det er altid en god ide at bestille bord da vi oftest har begrænsede pladser ombord på skibet. Book derfor i god tid, så der er plads til jer, jeres familie eller de nærmeste venner. Ring derfor på telefon 46756460 tirs & tors mellem kl. 12 og 15 eller send os en e-mail på info@sagafjord.dk og lad os tage imod din booking.

Kontakt M/S Sagafjord

Kontakt M/S Sagafjord

Du kan altid sende os en e-mail hvis du har spørgsmål eller vil høre mere omkring en frokost ombord. Vi vil forsøge at svare så hurtigt som muligt og vi glæder os allerede til at høre fra dig/jer!

Du finder os her

Vindeboder 18, 4000 Roskilde

Ta' en snak med os

Telefon 46 75 64 60 - tirs & tors mellem kl. 12 og 15

Eller skriv til os

info@sagafjord.dk

Luk navigation